Szekeres Viktor

Ma indul idehaza a Jóbarátok készítőinek új sorozata

David Crane, a Jóbarátok című szituációs komédia lecsengésével sem tétlenkedett és új sorozat kiötlésén fáradozott - a végeredményt mától heti rendszerességgel láthatjuk itthon is.

A Jóbarátok 10 éven át tartó sikerszériája vitathatatlan, még akkor is, ha a modern televíziózás történetének egyik legdrágább, legnagyobb költségvetésből készülő alkotása is volt. David Crane a Friends-finálé után sem ült babérjain és előrukkolt a The Class, vagyis Az osztály című sitcommal, mely az előddel ellentétben ezúttal nem hat, hanem nyolc főszereplőt tart a középpontban.


Az osztályban egy rögtönzött sok éves osztálytalálkozón jönnek össze ismét, szinte ismeretlenül a szereplők, hogy aztán szétválva életútjaik folytonosan keresztezzék egymást. A sorozat érdekessége, hogy több szálon folyik az esemény, hiszen a találkozót követően a 8 főhős szétszéled és mindenki éli tovább saját életét, így sosem jön össze megint a nagy nyolcas, viszont 2-3 főszereplő útja mindig kereszteződik, mely a készítők tervei szerint számos mókás szituációt szülhet.

Az Amerikában 2006 őszén bemutatott sorozat szombatonként 20.00-tól kerül az HBO képernyőire, a Házi háború előtt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #3
    az a baj volt vele, hogy másnak nem tetszett. a mostani amerikai szitkomokhoz képest valóban elég vérszegéy és közhelyes volt a joey.
  • barnie1990 #2
    Hát a Joey nekem a Jóbarátoknál is jobban tetszett,én sem értem,mi volt a baj vele.Joey karaktere olyan jó,hogy egymagában elviszi az egész sorozatot.
  • Loverman #1
    kár hogy a Joey-t nem komálták, inkább abból néznék többet..