Szekeres Viktor

Újítanak a 24 készítői

Jack Bauer kalandjainak 6. évadának végeztével, a nézői reakciókat figyelembe véve, a készítők is változtatnak a sorozat stílusán.

A 24, mely Amerikában meglehetősen középszerű nézettséggel nyitott, a FOX csatorna fejeseinek köszönhetően átvészelte első 2 évadát, hogy a 3.-tól kezdődően igazi sikertörténetként legyen a csatorna zászlóshajója. Az eddigi legnézettebb 5. évadot követően azonban kissé megbicsaklott a lendület, hiszen a 6. évad minden eddiginél több kritikát kapott és a nézettség is folyamatosan csökkenni kezdett - köszönhetően talán annak is, hogy Jack Bauernek az idei év egyik üdvöskéjével, a Hősökkel egy időpontban kell küzdenie a nézők kegyeiért.

Éppen ezért és a sok negatív kritika miatt a készítők mát az évad közepére elvarrták a teljes 24 részre tervezett történeti egyik fő szálát és már bánják, hogy nem hagytak életben egy bizonyos karaktert, de szerencsére nem csüggednek. A 7. évadra a sorozat szemléletváltáson fog átesni és várhatóan el is költözik Los Angeles-ből. A mozifilm terve egyelőre parkolópályára került.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Fido4life #11
    Totálisan egyetértek kivéve az utolsó 6 szóval..:) (mert nálam minden sorozat amit nézek totális elánban van)
  • beef #10
    Úgy hallottam, hogy a 7.-ben Bauer már repkedni is fog, mert megirigyelték a Heros-ból.
    Ja és lesz neki kék/piros gumiruhája is nagy JB felirattal a mellén.

    Szóval komolyra fordítva, ebben az évadban már "Jack Bauer vs. Az Egész Világ Gonoszai" érzésem van és ez nem jó. Inkább kiábrándító, eddig legalább próbáltak a realitás talaján mozogni.
    Azért persze még mindig jó kikapcsolódás csak vannak nála már jobbak is.
  • vizcsap #9
    Nekem az 5. évad nem tetszett annyira, viszont nem értem h miért van baj a 6.al.Szerintem idáig az egyik legjobb évad, izgalmas, fordulatos.Az meg hogy az elején kinyírták a legtöbb eddigi karaktert az egyik legjobb évadkezdésnek gondolom, szerintem zseniális volt, senki nem gondolt volna rá.
  • barnie1990 #8
    hányadik rész az?
  • vargilius #7
    nagyon jó
  • DoctorJohnson #6
    Fú volt ilyen SP rész?
    Látnom kell :D
  • Zealot #5
    Szerintem meg az 5. évad is ugyanolyan jó volt mint az azelőttiek.
    Ha hiszitek, ha nem nekem még a 6. is tetszik
  • djukel #4
    Számomra a 4.évad környékén kiégett a sorozat. Amit az 5. évaddal műveltek az feljogosít arra, hogy a 24-et ne vegyem a számra többé.
  • dienesoft #3
    Tényleg az a baj, hogy ez az évad gyengébb, mint a többi. Még nincs semmi veszve, csak szerintem annyira gyorsan és hirtelen kivették a sorozatból a nagyobb szereplőket, hogy ennek hiányát képtelenek enyhíteni bármivel is. Nem baj, én továbbra is nézni fogom az évadot, sőt, a következőt is, akármilyen legyen, mert Jack Bauer forever! :)
  • Loverman #2
    a 24-et imitáló SP rész mindenesetre állat volt:)