Ötvös Tibor

Rekordköltségvetésű vámpírfilm

Will Smith legújabb filmje, az I Am Legend már bemutatása előtt legendává válik. A vámpírmozi jelenleg 150 millió dolláros költségvetésnél jár, mellyel kiérdemelte a "minden idők legdrágább vérszívófilmje" titulust.

Bizonyára sokan elgondolkodtak már azon, milyen érzés lehet utolsónak lenni. Most nem valami versenyre kell gondolni, hanem maradjunk biológiai vonalon: utolsó férfi (lásd Y, az utolsó férfi), utolsó gyermek (Az ember gyermeke), utolsó ember. Eme utóbbi vonalon indul az új Will Smith film története is.

A sztori szerint a Földön az emberiség megszűnt létezni, mindenfelé csak vámpírok szaladgálnak. Egyetlen ember maradt életben ebben az apokaliptikus világban. Ő Will Smith, kinek egyetlen társa egy németjuhász kutya.

Nos, az I Am Legend már most legendaszámba megy Hollywood berkeiben. A film ugyanis még el sem készült, de máris 150 millió dollárjába került a stúdiónak. Mondjuk nem nehéz összehozni ekkora büdzsét, ha egyetlen jelenetre 5 millió dollárt költenek. Nemrég vették fel ugyanis a film evakuálási jelenetét, mely a new york-i Brooklyn-hídnál játszódik.

A filmben mindössze pár másodpercnyi, mindössze flashback formájában felbukkanó részt hat éjszakán keresztül forgattak. Az 1000 statiszta és 25 stábtag mellett 14 állami szerv (például a Nemzeti Gárda) vett részt a forgatáson. A film bemutatója idén decemberben lesz.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Atisz #30
    Nekem nem jött be. A legjobb vámpír univerzum a The Masquerade -féle. Punktum.
  • Atisz #29
    És mindenki őt szívja, vagy mi?
  • GErYkE83 #28
    Decemberben jön az AvP2 is jó kis csata lesz Vampires vs Aliens :D
  • fawcet #27
    Anita Blake vámpírsorozatát ajánlom könyvben, ott szexelnek a vámpírok ám!
    Anita Blake könyvsorozat
  • Librarian #26
    De a vámpírok nem kívánják a szexet... :SSSS
    Lenne a halál vámpír!!!! Már kinőttem azt a korszakomat... 8-D
  • NYCBoy #25
    Most mé cikizitek? Igaza van! Egy örök húszévesnél nem tudok jobbat elképzelni!
  • fawcet #24
    Akkor tenyészd ki a vámpírokat, hogy örökké albínó lehess! Azután mehetsz a legelőre a kecskék közé kajálni vérkecskeburgert, sőt kecskevámpírlányokat is molesztálhatod! :)
  • Wittgen #23
    ...és egy idő után elkezdenél mekegni Te is...
  • kanduhr #22
    Én lennék vámpír, mert örökké fiatalok maradnak és a sok szexi fiatal vámpírlány is mindig szép marad. És már lenne értelme a létezésnek. Persze nem ölnék embereket, mert kecskevéren élnék.
  • Scroll #21
    Bár ez 71-ben készült. Te erre gondoltálLast man