30
  • Atisz #30
    Nekem nem jött be. A legjobb vámpír univerzum a The Masquerade -féle. Punktum.
  • Atisz #29
    És mindenki őt szívja, vagy mi?
  • GErYkE83
    Decemberben jön az AvP2 is jó kis csata lesz Vampires vs Aliens :D
  • fawcet
    Anita Blake vámpírsorozatát ajánlom könyvben, ott szexelnek a vámpírok ám!
    Anita Blake könyvsorozat
  • Librarian
    De a vámpírok nem kívánják a szexet... :SSSS
    Lenne a halál vámpír!!!! Már kinőttem azt a korszakomat... 8-D
  • NYCBoy
    Most mé cikizitek? Igaza van! Egy örök húszévesnél nem tudok jobbat elképzelni!
  • fawcet
    Akkor tenyészd ki a vámpírokat, hogy örökké albínó lehess! Azután mehetsz a legelőre a kecskék közé kajálni vérkecskeburgert, sőt kecskevámpírlányokat is molesztálhatod! :)
  • Wittgen
    ...és egy idő után elkezdenél mekegni Te is...
  • kanduhr
    Én lennék vámpír, mert örökké fiatalok maradnak és a sok szexi fiatal vámpírlány is mindig szép marad. És már lenne értelme a létezésnek. Persze nem ölnék embereket, mert kecskevéren élnék.
  • Scroll
    Bár ez 71-ben készült. Te erre gondoltálLast man
  • Scroll
    Az az Omega Man volt!OmegaLáttam valamikor régen bár nem az elejétől. Nekem tetszett az alapötlet és a film, főleg ahhoz képest, hogy mikor készült.
  • Prof William
    Na de miért pont vámpírok?

Ekkor vérzik a szívem hogy Peter Jackson és társai 100 milliót kértek a készülő HALO filmre de megtagaták tőlle, mer túl drága...
  • sweech
    harry potter
  • knightbali
    mi az a fazekas?
  • Seth
    Veled lesz a gond, teljesen értehtő kommentet írt, mi nem világos belőle?
  • Sance231
    "A vámpírmozi jelenleg 150 millió dolláros költségvetésnél jár, mellyel kiérdemelte a "minden idők legdrágább vérszívófilmje" titulust."
    Én ezt a mondatot úgy értelmezem, hogy már elérte a rekordot.
  • Kagemusha
    ...szép, szép, hogy egyre közelebb kerülünk nyelvünkben is a Föld más államainak lakóihoz, de nem lehetne magyarul?
    Úgy jobban megértem, mit akarsz kinyökögni...
  • hiftu
    De ez még nincs kész. Még 2 ilyen jelenet és hozza a befejezett Van Helsing költségvetését.
  • zsellerm
    Vaóóó, fasza hír!!
    Az I am Legend Richard Metheson (egyébként a Holló írója) regénye, volt szerencsém hozzá angolul; baszott vagány, nagy hatású cucc, kemény moralizálós éle miatt joggal mondták rá, hogy horror műfaj határait eredményesen tágítgatja.
    Egyszer már feldolgozták Charleton Hestonnal a főszerepben Last Man on Earth címmel a hatvanas években, de az ratyi lett. Qrvára kíváncsi leszek, hogy mit hoznak ki belőle most!!!

A regény szerint nem valami kickass vámpírvadász a csóka, hanem van egy szép háza, amit elbarikádozott durván. Éjszaka: jönnek a vámpik és mindig be akarnak törni, de hiába a durva acélajtó miatt. Ezért csak odamennek és ott strázsálnak, és kajabálnak befele, hogy jöjjön ki a főhős, akkor kap tőlük pöttyöslabdát meg minden.
    Nappal: Visszahúzódnak aludni, ő meg nekiáll járőrözni meg kaját keresni, meg asszem alvó vámpírokat ledöfködni, és közben bízik benne hogy tényleg nem ő az utolsó.

Egyébként tök erős a "mit mentsünk meg a kultúránkból", meg az "egy többezer-éves culture utolsó leszármazottja vagy" jellegű moralizálás benne, és tudni kell hogy Matheson qra szereti kemény végkifejletek közepette durván feláldozni a főhőseit. Ez a concept meets Hollywood? Egyre kíváncsibb vagyok.
  • Sance231
    Megnéztem, és valóban, a Van Helsing 160 milcsiből készült. Akkor meg mire ez a felhajtás?
  • Sance231
    A Van Helsing drágább volt, nem?
  • Kmarha
    Ez tényleg hülyeség :D Az utolsó ember. Jólvan, nappal járja a várost és irtja a dögöket, este viszont az egész világ rá egyetlenre vadászik, és elbújni nem tud, a vámpirok megérzik őt.

No de nem lesz nehéz dolga fekete főhösönknek. Pár éjszakát végigfutkos, aztán a végelgyengülésben elhunyt vámpirok felett megejtheti gyözelmi örömtáncát. Bahh :D Azért kiváncsi vagyok mit hoznak össze.
  • edios
    Húha:)
    Arra próbáltam célozni, hogy az idén megjelenő filmek közül lesz 4. Nem számít, hogy mikorra éri el a nagyjából végleges bevételt.
  • Ajnasz
    Szerinted kit evakuáltak a hídnál? :)
  • Nandusz
    Főleg úgy, hogy decemberben lesz a bemutatója mi? Ez a film inkább a jövő évi legnézetteb filmek versenyében indulhat. Gondolkodjál már kicsit, szerinted idén 1 hét alatt hogy tudná behozni másik filmek fél éves előnyeit?
  • Librarian
    Gyerekek csak nekem sántít ez a dolog??
    Utolsó ember? Ennyi erővel akár fejbe is lőhetné magát, nincs semmi értelme a létezésének.
    Ha nem maradtak rajta kívül emberek, a vámpírok rövid úton éhenhalnak, nem? A vámpírok nem ilyen hülyék... az ember sem vágja le az összes hízódisznaját, mert ha nincs amelyik továbbszaporodjon, akkor jövőre nem lesz KAJA!!! :O
    Na jó, a végén biztos összefut azért majd pár másik melegvérű lénnyel, aztán majd jöhet a második rész, A Nagy Vámpírirtó Hadjárat! :)))
  • schrank
    szerintem meg inkább a látvány helyett a sztorira mert látvánnyal meg sablonokkal tele van a padlás ...
  • Csaba007
    Remélem ezt a sok pénzt a látványra fordítják és nem a büfészámlákra!!
  • NEOreg3
    "fazekast" XD
  • edios
    Will Smith? Oks, hát kiindulva utóbbi filmjeiből elég hamar meg fog térülni. De legjobb esetben is csak a 4. legnézettebb film lehet az évben, pókot, kalózokat meg fazekast nemhiszem, hogy megszorongatná.