30
-
#30 Nekem nem jött be. A legjobb vámpír univerzum a The Masquerade -féle. Punktum. -
#29 És mindenki őt szívja, vagy mi? -
GErYkE83 #28 Decemberben jön az AvP2 is jó kis csata lesz Vampires vs Aliens :D -
fawcet #27 Anita Blake vámpírsorozatát ajánlom könyvben, ott szexelnek a vámpírok ám!
Anita Blake könyvsorozat -
Librarian #26 De a vámpírok nem kívánják a szexet... :SSSS
Lenne a halál vámpír!!!! Már kinőttem azt a korszakomat... 8-D -
NYCBoy #25 Most mé cikizitek? Igaza van! Egy örök húszévesnél nem tudok jobbat elképzelni! -
fawcet #24 Akkor tenyészd ki a vámpírokat, hogy örökké albínó lehess! Azután mehetsz a legelőre a kecskék közé kajálni vérkecskeburgert, sőt kecskevámpírlányokat is molesztálhatod! :) -
Wittgen #23 ...és egy idő után elkezdenél mekegni Te is... -
kanduhr #22 Én lennék vámpír, mert örökké fiatalok maradnak és a sok szexi fiatal vámpírlány is mindig szép marad. És már lenne értelme a létezésnek. Persze nem ölnék embereket, mert kecskevéren élnék. -
Scroll #21 Bár ez 71-ben készült. Te erre gondoltálLast man -
Scroll #20 Az az Omega Man volt!OmegaLáttam valamikor régen bár nem az elejétől. Nekem tetszett az alapötlet és a film, főleg ahhoz képest, hogy mikor készült. -
Prof William #19 Na de miért pont vámpírok?
Ekkor vérzik a szívem hogy Peter Jackson és társai 100 milliót kértek a készülő HALO filmre de megtagaták tőlle, mer túl drága... -
#18 harry potter -
knightbali #17 mi az a fazekas? -
#16 Veled lesz a gond, teljesen értehtő kommentet írt, mi nem világos belőle? -
Sance231 #15 "A vámpírmozi jelenleg 150 millió dolláros költségvetésnél jár, mellyel kiérdemelte a "minden idők legdrágább vérszívófilmje" titulust."
Én ezt a mondatot úgy értelmezem, hogy már elérte a rekordot. -
Kagemusha #14 ...szép, szép, hogy egyre közelebb kerülünk nyelvünkben is a Föld más államainak lakóihoz, de nem lehetne magyarul?
Úgy jobban megértem, mit akarsz kinyökögni... -
#13 De ez még nincs kész. Még 2 ilyen jelenet és hozza a befejezett Van Helsing költségvetését. -
zsellerm #12 Vaóóó, fasza hír!!
Az I am Legend Richard Metheson (egyébként a Holló írója) regénye, volt szerencsém hozzá angolul; baszott vagány, nagy hatású cucc, kemény moralizálós éle miatt joggal mondták rá, hogy horror műfaj határait eredményesen tágítgatja.
Egyszer már feldolgozták Charleton Hestonnal a főszerepben Last Man on Earth címmel a hatvanas években, de az ratyi lett. Qrvára kíváncsi leszek, hogy mit hoznak ki belőle most!!!
A regény szerint nem valami kickass vámpírvadász a csóka, hanem van egy szép háza, amit elbarikádozott durván. Éjszaka: jönnek a vámpik és mindig be akarnak törni, de hiába a durva acélajtó miatt. Ezért csak odamennek és ott strázsálnak, és kajabálnak befele, hogy jöjjön ki a főhős, akkor kap tőlük pöttyöslabdát meg minden.
Nappal: Visszahúzódnak aludni, ő meg nekiáll járőrözni meg kaját keresni, meg asszem alvó vámpírokat ledöfködni, és közben bízik benne hogy tényleg nem ő az utolsó.
Egyébként tök erős a "mit mentsünk meg a kultúránkból", meg az "egy többezer-éves culture utolsó leszármazottja vagy" jellegű moralizálás benne, és tudni kell hogy Matheson qra szereti kemény végkifejletek közepette durván feláldozni a főhőseit. Ez a concept meets Hollywood? Egyre kíváncsibb vagyok. -
Sance231 #11 Megnéztem, és valóban, a Van Helsing 160 milcsiből készült. Akkor meg mire ez a felhajtás? -
Sance231 #10 A Van Helsing drágább volt, nem? -
#9 Ez tényleg hülyeség :D Az utolsó ember. Jólvan, nappal járja a várost és irtja a dögöket, este viszont az egész világ rá egyetlenre vadászik, és elbújni nem tud, a vámpirok megérzik őt.
No de nem lesz nehéz dolga fekete főhösönknek. Pár éjszakát végigfutkos, aztán a végelgyengülésben elhunyt vámpirok felett megejtheti gyözelmi örömtáncát. Bahh :D Azért kiváncsi vagyok mit hoznak össze. -
#8 Húha:)
Arra próbáltam célozni, hogy az idén megjelenő filmek közül lesz 4. Nem számít, hogy mikorra éri el a nagyjából végleges bevételt. -
Ajnasz #7 Szerinted kit evakuáltak a hídnál? :) -
Nandusz #6 Főleg úgy, hogy decemberben lesz a bemutatója mi? Ez a film inkább a jövő évi legnézetteb filmek versenyében indulhat. Gondolkodjál már kicsit, szerinted idén 1 hét alatt hogy tudná behozni másik filmek fél éves előnyeit? -
Librarian #5 Gyerekek csak nekem sántít ez a dolog??
Utolsó ember? Ennyi erővel akár fejbe is lőhetné magát, nincs semmi értelme a létezésének.
Ha nem maradtak rajta kívül emberek, a vámpírok rövid úton éhenhalnak, nem? A vámpírok nem ilyen hülyék... az ember sem vágja le az összes hízódisznaját, mert ha nincs amelyik továbbszaporodjon, akkor jövőre nem lesz KAJA!!! :O
Na jó, a végén biztos összefut azért majd pár másik melegvérű lénnyel, aztán majd jöhet a második rész, A Nagy Vámpírirtó Hadjárat! :))) -
#4 szerintem meg inkább a látvány helyett a sztorira mert látvánnyal meg sablonokkal tele van a padlás ... -
Csaba007 #3 Remélem ezt a sok pénzt a látványra fordítják és nem a büfészámlákra!! -
#2 "fazekast" XD -
#1 Will Smith? Oks, hát kiindulva utóbbi filmjeiből elég hamar meg fog térülni. De legjobb esetben is csak a 4. legnézettebb film lehet az évben, pókot, kalózokat meg fazekast nemhiszem, hogy megszorongatná.