Ötvös Tibor

Filmen Anna Nicole Smith élete

Még nem is tisztázódtak az egykori playmate halálának részletei, Hollywoodban máris forog az életéről szóló film. Az Anna Nicole címet viselő független alkotásban Willa Ford alakítja majd Smith-t.

Anna Nicole Smith élete során folyamatosan botrányokat kavart. Nem elég, hogy feleségül ment a milliárdos J. Howard Marshall-hoz, a legújabb bulvárhírek szerint gyermekeit is folyamatosan gyógyszerezte, drogozta.

Az egykori playmate halálát - a legújabb nyomozási eredmények szerint - is gyógyszertúladagolás okozta, Smith mindössze 39 évet élt. Hollywood nem sokat teketóriázott, rögtön lecsapott a botrányhősnő életére. Az Anna Nicole címet kapott független filmben egy másik szőkeség, Willa Ford alakíthatja az elhunyt hölgyeményt.

A film sztorija Smith 17 éves korában veszi fel a fonalat és a '93-as Playboy-siker, a botrányos házasság, valamint a fia halála után a nemrég bekövetkezett haláláig mindent elmesél majd. A bemutató dátuma egyelőre nem ismert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • GErYkE83 #9
    Ez kell a sok buta amerikainak! Tuti siker lesz 100millás bevétellel! Szánalmas...
  • cateran #8
    a "bazmeg" kifejezés után egyböl tisztában voltam vele,hogy a szüleid is szerették volna ha te nem tudod kik ők valójában,illetve te sem képviselsz túl nagy értéket...(igaz valószinüleg nem is fogják az életedet megfilmesíteni,hacsak nem 1 új Dumb és Dumber részben:P)
  • cateran #7
    Hát nem egy észkombájn....de hát a 99.9%-ba sokan beletartoznak:P
  • djukel #6
    Egy szimpla ribanc volt, azt se tudta bazmeg, hogy ki a lánya apja. Szerintem sem képvisel olyan értéket, amiért érdemes lenne filmre vinni.
  • Loverman #5
    ez javíthatatlan:D
  • knightbali #4
    "Akkor az emberiség 99,9%-a hulladék"

    és, akkor csináljunk mindenkiről filmet.
  • Loverman #3
    én sem mondhattam volna jobban
  • cateran #2
    Hmm,mi alapján itéled meg valaki életét? Mennyi hasznot hozott az emberiségnek? Akkor az emberiség 99,9%-a hulladék.....mennyi örömet okozott másoknak? a végeredmény: lásd az elöbbi értéket...vagy mégis mi alapján?
    Hiszen nem is ismerted,mit tudsz róla? Amit a bulvárlapok irtak? ez inkább téged minősit:P

    (Nem vagyok sem fogadott, sem fogadatlan prokátor,de nem csípem az ilyen véleményeket egy halott és hétköznapi magyaroktól igen távol eső emberrel kapcsolatban)
  • knightbali #1
    miért kell egy ilyen hulladék nő életét filmre vinni?