Szekeres Viktor

Folytatódnak az ifjú Superman kalandjai

A rajongók - más lehetőség nem lévén - már jó ideje abból a 66 részből élnek, melyeket a TV2 folyton-folyvást ismétel. De az ínséges időknek vége, jön a folytatás.

Hazájában már a hatodik évadot tapossa a Smallville, nálunk csak a negyedik évad indul április 8-án, de ha a TV2 nem tart szünetet az évadok között és minden eddig leforgatott részt adásba küld, akkor jövő tavaszra nagyjából a magyar Superman-rajongók is felzárkózhatnak amerikai társaik mellé.

Ha nem ismerné valaki a sorozatot (létezik ilyen?), akkor eláruljuk, hogy a Smallville Clark Kent, a jövőbeni Superman gyerek-, illetőleg tinédzserkoráról szól, a képregényből és a filmbekből is ismert karakterekkel (Lex Luthor, Lois Lane). A sorozat az álmos kansas-i kisvárosban játszódik, ahol is az ifjú Kent a gimnáziumi padokat koptatja, miközben különböző, általában a kryptonittól elfajzó szerencsétleneket állít meg, s térít jó útra, nem sejtvén, hogy jó barátja, az ugyancsak ifjú Lex Luthor milyen terveket forral a háttérben.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • TeszteloPontHu #5
    Nem csak 1 részig. Legalább 2-ben szerepelt már.

    Az egész sorozat tulajdonképpen olyan, mint az X-Files, csak a fő mitológiai szál más. A meteoritokkal lehet magyarázni a különös eseményeket, az X-aktákban meg az ufókkal és mással magyarázták... Nem véletlen, hogy a zeneszerző is ugyanaz a két sorozatnál. :)
  • LCO #4
    -SPOILER-

    Sajnáltam Clarkot, mikor Lana MÁShoz ment hozzá (6.epizód 16.)....
  • Loverman #3
    a csúcspont az volt amikor Christopher Reeve is feltűnt 1 részig. r.i.p. szegény.
  • Acheron #2
    Az!Én minden vasárnap megszoktam nézni,bár én Lex-nek drukkolok!Sajna,mindenki tudja,hogy ki fogja nyerni a csatájukat
  • Wittgen #1
    Jó kis sorozat.