Szekeres Viktor

Keddtől ismét rendelnek Chicagóban

A Vészhelyzet orvosai a magyar tévén megszokott téli szünetükre vonultak el decemberben, de március 13-tól minden a régiben lesz ismét.

Kedd kilenc óra után, a Barátok közt legfrissebb epizódját követően ismét el lehet merengeni azon, hogy Dr. Kovac vajon mikor jön már össze kolléganőjével és hogy miféle kórságokat és egyéb katasztrófákat sodor a végzet a chicagói orvosok elé.

A 12. évad (még kimondani is durva) 11. epizódjával folytatódó Vészhelyzet 12 héten keresztül kínál fix kedd esti elfoglaltságot és a rajongóknak egy cseppet sem kell aggódni, hiszen az évad lefutása után ősztől, az Amerikában éppen aktuális (és meglehetősen erőszakos) a 13. szezon is képernyőre kerül nálunk.

Ami a sorozat távolabbi jövőjét illeti, a 14. évad is borítékolható, de a készítők szándékai szerint az lesz a sorozat záróévada. Meglátjuk. Majd a nézettség dönt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • winnie #5
    "Én csak azt nem értem, miért csinálja az RTL ezt a téli szünetet, amikor odakint sincs, és baromi hülyén néz ki, hogy tavasszal nézünk téli epizódokat."

    azért csinálják, mert 1. jan-feb uborkaszezon és, ha nem lenne, akkor a fő tavaszi szezonban nem lenne húzósorozat 2. kint nincs szünet ekkora, cserébe van 6-7 1-2-3 hetes kis szünet. melyik a jobb?
  • TeszteloPontHu #4
    De a nővérek/ápolók között van még az eredetiek közül. :)

    Én csak azt nem értem, miért csinálja az RTL ezt a téli szünetet, amikor odakint sincs, és baromi hülyén néz ki, hogy tavasszal nézünk téli epizódokat.
  • winnie #3
    amíg sokan nézik minekbefejezni. hadd legyen annak jó, aki nézi, nem? a sorozatot először mindig a nézőnek kell befejezni, csak aztán a tévének.

    szerintem a szereplők többsége jó. kovac, abby, neela, sam, stb, nincs itt gond.
  • pauly #2
    Ezt is már rég be kellett volan fejezni szvsz.Már ha jól tudom nem is szerepel benne senki az eredeti szereplők közül...Ezek az újak ahogy néztem ,meg hát elég gyengék,látszik hogy már nem foglalkoztak vele annyit hogy kiket is rakjanak be,nem úgy mint az első szereplőknél,őket jól kiválasztották...
  • Loverman #1
    A régi jó szlogen: "Nincs kedd sorozat nélkül."

    ratatatatatatata
    XD