Szekeres Viktor

Képernyőn a legsikeresebb hazai tévésorozat folytatása

Sokan az amerikai sorozatokra vannak rákattanva, de nem lehet szó nélkül elmenni a német mesterművek mellett sem. A Cobra 11 után itt a Cobra 12.

Nem lehet elvitatni sem Rex felügyelő, sem a Cobra 11 nagy hazai sikerét - utóbbi sorozat, köszönhetően a szerencsés időpontnak is, általában a hazai nézettségi listák élén tanyázik. Az autópálya-rendőrség izgalmas munkáját bemutató sorozat ugyanis bővelkedik a nézővonzó elemekben, hiszen a pengeéles párbeszédekkel, lehengerlően háromdimenziós karakterekkel és életszagú, látványos (és realista) robbanásokkal operál. Mindössze gyerek nincs benne. Meg kutya. És delfin. De az is lehet, hogy van. De nem is ez a lényeg, a sorozat magáért beszél és most itt van ismét magyar képernyőkön a viszonylag hamar megbukott spinoff, a Cobra 12.

A történetről: A Cobra 11 duóját súlyos baleset éri és a rendőri vezetésnek pótolni kell a kiváló munkaerőt. A cserepáros, vagyis a Cobra 12, azaz Frank és Susan munkastílusa merőben eltér a kollégáitól. Franknek egyáltalán nincs félelemérzete, és sosem marad alul a közelharcban, ami mentalitásának köszönhetően gyakran fordul elő vele. Susan törékeny alkatával és ellenállhatatlan megjelenésével bírja vallomásra a bűnözőket, de legyen bármilyen elegáns kosztüm rajta, nem habozik, ha veszélyes akcióra kerül sor.

Az első rész vasárnap 17.30-kor az RTL Klubon és a lépés indoklása nyilvánvaló, az RTL Klub célja a német szendvicsbe került Híradójának nézettségnövelése, hiszen a duplakobra-dózist épeszű ember nem hagyhatja ki.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • HJPOWER #28
    Nem szakítanám meg a sort: Ehhhh.. ;)
  • kelkaposzta #27
    Háth Nc... rex, cobra, walker
    A mai fiatalság ilyen elcseszett h szökést néz, mikor nézhetné ezeket a műremekeket??

    ehh
  • sylverangel #26
    pff
  • akyyy #25
    ehh, tudtomal már ez volt tvbe, és nem nézte senki:D
  • akyyy #24
    ehh, tudtomal már ez volt tvbe, és nem nézte senki:D
  • god25 #23
    Már várom a cobra13-at. Remélem csak holdtöltekor, pénteken lesz, éjfél után 5 perccel.
    ...és

    ehh
  • winnie #22
    "r /min a német sorozoatok többsége/"

    passz, nem nagyon láttam német sorozatot még. melyikeket nézed?
  • cateran #21
    Ehh mi az a cobra 11?
  • ldavid #20
    ehh, szerintem is szar /min a német sorozoatok többsége/
  • kuci06 #19
    ehh?