Szekeres Viktor

Totális depresszió az RTL Klubon

Az utóbbi idők egyik legigényesebb sorozata az AXN után végre az RTL Klubon is látható lesz.

Miről szólhat egy tűzoltócsapat élete? Hősi mentésekről, pacsizásokról, verejtéktől lucskos ivócimborákról, akik nap mint nap sikert aratnak. Nos, a Ments meg (Rescue Me) című sorozatban ugyan tűzoltók szerepelnek, de közel sem hősök, hanem igazi átlagemberek, akiknek olykor nyűg a meló, tönkrement a családi életük, isznak és egyéb szenvedélybetegségeknek hódolnak.


A Ments meg afféle realista képet próbál felmutatni egy számunkra ismeretlen világról. A Denis Leary főszereplésével készült sorozat persze nem burkolózik totális depresszióba, mindössze az alaptónusa sötétebb és ebben azért a poénkodásoknak, a sokszor fekete humornak is helye van.

A sorozatnak Amerikában nyáron indul a 4. évada, de addig is nálunk látható az 1. évad csütörtök esténként fél 12 felé az RTL Klubon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • saco #7
    De legalább kapott valami sajtóhírt a dolog :o)
  • saco #6
    A stílusában - ha lehet ilyenről beszélni - a legjobb, amit valaha is csináltak. Még mindig várok az angol feliratra a 3. évadhoz, mert nekem túl nehéz a szövegezése ahhoz, hogy megértsem. (nyüssz!) Mondjuk nem fog sok emberhez eljutni a hülye időpont miatt...

    Wittgen: Vedd fel videjóra :o)
  • Wittgen #5
    még jó, hogy emberi időpontban van ez is, nekem meg minden nap 6-kor kell kelnem, hogy dolgozni menjek...fákk
  • winnie #4
    sorry, ha félreértetted, nem okoskodtam, csak láttam, hogy úgy gondolod, hogy a szinkronizálás utánzás. ez nagy hiba, de én segítettem.
  • Cmdr #3
    Köszönjük újra a megtisztelő okoskodást, de ez már szánalmas amit művelsz!
  • winnie #2
    még szerencse, mert ha utánopznák, akkor nagy bukás lenne. a szinkronnak nem utánzás a célja, mint ahogy a rescue me is jobb eredetiben, de mégis a jobb szinkronok közül valók. (csuja imre sem utánozza ed o'neillt a rém rendesben)
  • Cmdr #1
    Kurvajó sorozat! Kár, hogy szinkoronosan szart sem ér az egész, mert Denis Leary-t képtelenség utánozni.