Ötvös Tibor

Új műsor a Pussycat Dolls-szal

Március 6-án kezdetét veszi a Pussycat Dolls Present: The Search for The Next Doll című műsor. A lényege, hogy a többszörös platinalemezes lánycsapat új taggal szeretne bővülni és ezt egy verseny keretein belül akarják megoldani.

A Pussycat Dolls napjaink egyik legsikeresebb lánycsapata. Többszörös platinalemezesek, szexisek és olyan sztárok segítenek nekik, mint Snoop Dogg vagy Timberlake. Nos, a csapat új taggal bővül, ám ezt az eddigi szokásokkal ellentétben nem maguk között oldják meg, hanem egy tévéműsor keretein belül tartanak válogatást.


Hamarosan egy taggal bővül a csapat

A Pussycat Dolls Present: The Search for The Next Doll egy amolyan Megasztár-stílusú műsor lesz, melyben a három fős zsűri és a nézők szavazatai döntenek majd a hetedik lány személyéről.

A zsűri tagjai már bizonyítottak a zeneiparban: Robin Antin koregoráfus és nem mellesleg ő alapította a Pussycat Dolls-t, Ron Fair a Geffen Records elnöke és a Grammy-nyertes Lil' Kim. A kilenc induló március 6-tól mérhetik össze ének-, valamint tánctudásukat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Commandante #9
    haha, itt van elhantolva az a bizonyos eb: "dancing bitches"

    a csajok ex-tabledances cicababák, eredetileg semmi közük nem volt a zeneiparhoz. valszeg addig pörögtek valmi producer farka körül, míg együttest nem csinált belölük...
  • bermuda3 #8
    ez van. még egy baba... apám mondta h az énekesnő a hangjával hódítson. há nemtom... :)
  • sgbo #7
    Tipikus modern gagyi szar...Viszont klippjeik lehalkítva nézhetőek. Viszont az egyből feltűnt hogy csak egyikük énekel. Azóta láttam még vagy 4 klippjüket, de azokban is csak ő. Csak tudnám akkor miért kapja a többi a pénzt. Úgyhogy válogathatnak ide bárkit, énekelnie úgysem kell. Csak jól kell kinéznie.
  • MrPrise #6
    Borat szótárát érdemes "felütni" és megnézni, hogy mit ír róluk :-D
    Nem találtam még most neten, de régebben olvastam, hogy Pussycat Dolls=dancing bitches :-)
  • Warton #5
    Nem tök mindegy, hogy szükség van rá vagy sem? A lényeg az, hogy ez a műsor egy remek alkalom arra, hogy rengeteg pénzt keressenek és közben nem kell semmi mást csinálni, csak egy széken ücsörögni és fikázni a sok szerencsétlen idiótát, akik jelentkezni fognak.
  • Atomy #4
    Pont ez fogalmazódott meg bennem, én se hallottam még ezekről.
  • Lobsterman #3
    Most komolyan miért kell még1? Láttam pár klippjüket, és a főénekes csajon kívül semmit nem csinál a többi csak vonaglik :S
  • cateran #2
    Jesszusom,de el vagyok maradva zeneileg...a büdös életben nem hallottam még róluk........igaz,se rádiót nem hallgatok,se tv-t nem nézek:D:P
  • PoisonBorz #1
    Ezt a döntést is biztos az együttes tagjai hozták meg...