Ötvös Tibor

Trilógiává bővül a Bad Boys

Az akcióguru Michael Bay az MTV-nek adott interjújában elárulta, hogy Jerry Bruckheimer és Will Smith is szeretnék folytatni sikerfilmjüket. A Bad Boys eddig két részt ért meg.

Bay Hollywood egyik legmegbízhatóbb akciórendezője. A szigetet leszámítva csupa sikerfilmet forgatott (mondjuk a sci-fi ettől függetlenül a mai napig komoly fekete pontként van feljegyezve a neve mellé). Jerry Bruckheimerrel pedig már többször bizonyították, hogy - akárcsak Gore Verbinski esetében - megvan köztük az az összhang, ami egy szórakoztató filmhez szükséges.


Rosszfiúk egy életre

Nos, a jelek szerint újabb akciófilm forog a rendező és a producer közös munkájaként. "Jerry Bruckheimer felhívott és elárulta, hogy gondolkodik a Bad Boys esetleges folytatásán" - árulta el Bay egy, az MTV-nek adott interjújában. "Állítólag Will (Smith) is erősen érdeklődik az esetleges harmadik rész iránt és bevallom, engem sem hagy hidegen a projekt. Jó móka lenne."

A főszereplő, a producer és a rendező már "benne vannak", azonban a másik főszereplő, Martin Lawrence eddig nem nyilatkozott az ügyben. Bay Transformers-adaptációja július 4-én debütál Amerikában.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • lavanek #21
    Szerintem meg nagyon jó minda két bad boys rész főleg a második nagyon jó film alig várom a harmadik részt ennyi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
  • Tetsuo #20
    Jah és osztom rolika véleményét, Bed Boys bhöö.
    Akkor már inkább Beverly Hills-i zsaru.. v a Halálos Fegyver sorozat, v a Tango & Cash -bár nemtom h ez h jön ide :) Jah h akció/humor!- Meg a Jackie Chan filmek, meg atöbb száz film is jobb mint ezek a hányadékok.
    Feka filmekből pedig a Zsákolj ha tudsz!, meg a Spike Lee filmek (bár azok nem kifejezzetn vígj) hát most nem jut eszembe sok film.. de a Bad Boys még az amcsi szemmel is xar volt, gagyi poénokkal, itthon pedig a Saskabaré ennyire gagyi.
  • Tetsuo #19
    10 percből már simán lehet tudni. Sőt én az Üvegtigris 2nek, még a bemutatóját se láttam és tudom h 1 nagy rakás fos.
    Persze vannak olyan emberek akik végignézik az egész Isaurát, hátha jó.. LOL
  • qwas #18
    Nekem mind a két rész tetszett. Mondjuk az első jobban mert a 2.-ban voltak olyan dolgok amik nekem kicsit morbidak voltak pl. a már említett hullagázolós rész. Viszont mikor Megan barátja Reggie megérkezik hogy elvigye randevúra az a jelenet felejthetetlen. Kiváncsi leszek a harmadikra is.

    A Sziget tényleg nem volt vészes.
  • Szekely Goree #17
    Egyet ertek. De mar kesz kene legyen
  • bermuda3 #16
    a sziget nekem nagyon tetszett. a bad boysok sztem egyszer nézhetőek de jók. nekem kicsit vontatottnak tűnt de akkor is jók. remélem a 3. is az lesz. mmint nemn vontatott hanem jó :)
  • immovable #15
    1.
    2.
    3.
  • TM #14
    "én egyik bad boys-filmet sem bírtam 10 percnél tovább, szerintem iszonyatosan sz.r mindkettő"

    ha összvissz 10 percet láttál mindkettőből, honnét tudod, hogy szarok-é?

    "manapság a mozi üzlet. Márpedig világ szinten termelt 162 millió dollárt egy termék amihez a 125 millió dolláros gyártás költség igencsak azt mutatja hogy profitált."

    jó volna, ha ilyen fekete-fehér lenne az egész biznisz. tegyél hozzá még min. 50 millát marketingköltségként, s máris nincs sehol a bevét hozzá képest. egyébként meg azt kell nézni, a stúdiónak mennyire érte meg. az USA mozijaiban termelt lóvé 55%-át kapja a stúdió. sehol sincs itt profit.
  • rolika #13
    hát nemtom...
    én egyik bad boys-filmet sem bírtam 10 percnél tovább, szerintem iszonyatosan sz.r mindkettő
    de ez csak az én véleményem :)
  • Wittgen #12
    Én már várom. Az a helyzet, hogy Brucheimer filmjeit leszámítva egy épkézláb akciófilm sem kerül moziba, a többi mind fos .
    Bad boys 2 óta nem volt valamirevaló akció-mozi. Mind a 2 rész az akció/humor kellemes egyvelege volt, bármelyik részt meg tudom nézni újra meg újra, mert nagyon szórakoztatóak.

    A Sziget meg elég jó film volt.

    Off: tudom ajánlani Jerry B. új filmjét a Deja Vu-t Denzel Washingtonnal. Kellemes csemege az is.