Ötvös Tibor

Mozikban a Milli Vanilli karrierje

A '80-as évek egyik leghíresebb csapata, a Milli Vanilli botrányos búcsút vett a zeneipartól. Miután kiderült, hogy valójában nem a duó énekel, a rajongók elfordultak tőlük. Történetüket most az Universal viszi vászonra.

Az idősebbek bizonyára jól emlékeznek még a Milli Vanilli nevezetű formációra. A két, afro-amerikai férfiból álló duó a '80-as években aratott hatalmas sikereket (főleg a Girl you know it's true című slágerükkel), ám egy hatalmas balhénak köszönhetően végleg eltűntek a süllyesztőben.


Az amerikai UFO

De kezdjük az elején. Frank Farian producer rendelkezett két kiváló hangú énekessel, ám átlagos külsejükkel nem rúghattak labdába a már akkoriban is jelen lévő fiúcsapatokkal szemben. Itt jött a képbe Fabrice Morvan és Rob Pilatus, akik végül a Milli Vanilli nevezetű formáció "kirakaténekesei" lettek. Minden szép és jó volt, ám egyszer lebuktak, hogy nem ők énekelnek és az együttesnek beffelegzett. Grammy-díjaikat visszavonták, számos pert akasztottak a nyakukba, minek hatására 1998-ban Pilatus drogtúladagolásban meghalt.

Nos, Hollywood lát potenciált a történetben és meg kívánja azt filmesíteni. A forgatókönyvírói és rendezői feladatokat Jeff Nathanson látja el. A további részleteket még homály fedi.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Tetsuo #10
    Ezért túllőtte magát a fekacsávó? Én szórtam volna a pénzt, és szartam volna mindenre.. csináltam volna 1 kareoki-bárt.
  • Loál János #9
    Azért ez sem igaz. A Keep on running bizony egyáltalán nem szerepelt rosszul a slágerlistákon, immáron The Real Milli Vanilli néven. A botrány visszhangja csak azután ült el, és akkor tűnt el a banda is.
  • Loál János #8
    Loálmán! :D
  • Loverman #7
    wikipediában olvashatjuk a háttérben éneklők nevét.
  • Risu Führer #6
    nem csak az egyik halott ahogy írták is a cikkben.a másik él és virul
  • cyberdj #5
    Mindkettő halott már: a másik felakasztotta magát a botrány után.
    Egyszer kiadtak egy lemezt: az igazi Milli Vanili címmel. Ők énekeltek, két igen dagadt feka csávó. Az a lemez megbukott senkit sem érdekelt...
  • JL666 #4
    és 10 év múlva ismét folytat6tták volna
  • Blasta #3
    Uhhh, nem is tudtam, hogy az egyik arc már nem él. Dúva
  • rolika #2
    és akkor végülis kik énekeltek? azokról nincs semmi info?
  • Loverman #1
    az a két noname énekes ilyen hajat növeszt, és semmi probléma sem lett volna..