MTI

Anna Nicole Smith utolsó filmje

Anna Nicole Smith, a sztriptíztáncosnőből lett híresség utolsó filmje, egy sci-fi-komédia, az Illegal Aliens (Illegális idegenek) májusban jelenik meg DVD-n, de mozikba nem kerül.

A korhatár nélküli, alacsony költségvetésű filmben a múlt héten elhunyt 39 éves híresség három idegen lény egyikét játssza, akik csinibabákká változva azért érkeznek a Földre, hogy megmentsék az emberiséget a gonosz galaxisközi erőktől. A filmet 2005 szeptemberében forgatták Vermontban, Los Angelesben és New Yorkban. Smith nemcsak befektetett a filmbe, de saját szerepe megírásában is közreműködött. Fia, Daniel, aki tavaly szeptemberben hunyt el húszévesen, három nappal azután, hogy anyja kislányt szült, az egyik társproducere volt a filmnek.

A DVD megjelenésére nem Smith halála miatt kerül sor, a reklámkampányt korábban is tavaszra tervezték, és maga a sztár is részt vett volna benne - nyilatkozta a forgalmazó cég szóvivője Anna Nicole Smith múlt csütörtökön halt meg ismeretlen okból, miközben se az újszülött kislányáról folyó apasági per, se az évek óta tartó jogi vita néhai férje, egy idős olajmágnás hátrahagyott vagyonáról nem ért véget.

Az egykori Playboy-nyuszi szerepelt saját kábeltévés valóságshow sorozatában, az Anna Nicole Smith Show-ban, valamint egy tucat filmben, így például A nagy ugrás című amerikai filmszatírában és a Csupasz pisztoly 33 1/3 - Az utolsó merénylet című amerikai akcióvígjátékban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!