Szekeres Viktor

A Magyar Televízió passzolta a Szívek szállodáját

A felettébb népszerű kisvárosi sorozat idehaza eddig az MTV-n leadott első 5 évada a csatorna egyik legsikeresebb produkciója volt, mely siker később a DVD-eladásokban is realizálódott.

A nézők azonban hiába keresték a sorozat hatodik évadának nyitóepizódját a királyinak is becézett tévé műsorán, nem találhatták, hiszen egy huszárvágással változatlan, vasárnap 18.00 körüli időpontban, ám a kisebb lefedettségű Viasaton folytatódott tovább.



A kábeltévével nem rendelkezőknek ez persze nem vigasz, de szerencsére a csatornaváltás mindössze egy fordítócserével járt a sorozattal kapcsolatban, a szinkronhangok az eddig megszokottak maradtak - és ki tudja, idővel talán az MTV is leadja a részeket vagy, ha más nem, akkor megjelennek DVD-n.

A széria ezzel már majdnem amerikai magasságokba emelkedett, hiszen míg nálunk a 6. évad kezdődik, addig Amerikában a 7. évad közepén járnak Rory és Lorelai kalandjai és jelenleg is folynak a tárgyalások egy nyolcadik évaddal kapcsolatban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • _Atti_ #5
    tesóm nézi állandóan és jah az első ami nekem is leesett mintha mindenki őrülten hiperaktív lenne benne..ráadásul pont ebből a sebességből nagyon lejön a mesterkéltség..váh hátamon feláll a szőr ha meglátom ezt a sorozatot :D
  • Mr Csé #4
    ez elég női sorozat de azért énis belenéztem :D
  • Kagemusha #3
    :)
    ...mert a sajat eletedre emlekeztet teged.
  • Tetsuo #2
    Mindkettőt jól meg lehetne, nézni! :)
    Néha egész jó ez a sorozat.. amire nincs logikus magyarázat, hiszen az ide-oda csapongó szori, a nagyon mellélőtt dramaturg-arányok, a nem igazán következetes forgatókönyv, a sok üresjárat, a rengeteg irracionális fecsegés, a néhány béna színész nem tűnhet el néhány baromi jó karakter mögött, akiket egész jól megformálnak! Tehát nem értem h mér tetszik nekem ez..
  • Broafka #1
    a hülye MTV az egyetlen dolog amiért még érdemes volt nézni ezt a szart! mármint szar csatornát!
    egyébként nem néztem a sorozatot, de mindig jót nevettem rajta, mert olyan rohadt buzi gyorsan beszéltek benne hogy nem igaz, az egyik szereplő be sem fejezte a mondatot a másik már reagált is rá :)