Szekeres Viktor

Készül a Hegylakó 6

Az ötödik rész forgatásáról és előzeteséről már hírt adtunk és bár még meg sem jelent a film DVD-n, de biztosra vehető, hogy az eredetileg is trilógiának tervezett Hegylakó 5-6-7 filmekből a hatodik rész forgatása nemsokára megkezdődik.

A történet szerint a világ káoszba borul és a magányos Duncan MacLeod (Adrian Paul) egy halhatatlanokból álló galeriben találja magát, akik segítségével megpróbálják felkutatni az Első Halhatatlant és magának a halhatatlanságnak a forrását. Az ötödik rész a Hegylakó-univerzum Szent Gráljának kutatásáról szól, míg a hatodik epizód már magának az Ősforrásnak, minden dolgok eredetének a kutatására fog koncentrálni.

A készülő résszel kapcsolatban maga a Hegylakó, vagyis Adrian Paul nyilatkozta, hogy szüksége van a fizikai és kungfu-tudásbeli fejlődésre, hiszen a Hegylakó 5. vadabb stílusú film lett, és ezen az úton haladva készül a hatodik rész is. Várhatóan az ötödik részhez hasonlatosan a hatodikat is Litvániában forgatják.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kanduhr #17
    Chris Lambert halála a negyedik részben csak ügyes fogás volt, hogy megnézzék az emberek azt a szemetet. Innentől kezdve nincs értelme folytatni.
  • adam first #16
    Ez az egész Hegylakó sorozat mára egy nagy szar lett.Az első résszel vége volt mindennek,a 2-nek fullra semmi köze az előző részekhez a 3-mal pedig csak megkeverték az első rész tökéletes befejzését.A 4 pedig... a készítők komolyan gondolták hogy a mozikban csak is egy maradhat.:((
    A sorozat Adrien Paul főszereplésével igen is jó lett,tiszteséges munka volt.De mozifilmekből elég volt az első rész.Mindegy már elfajult az egész sorozat,én több részre nem leszek kiváncsi és még csak nem is fog érdekelni az egész univerzum hogyan tegyünk még jobabn tönkre egy jó történetet.Az első rész megmarad nekem DVD-n,a sorozatot pedig már láttam.Christopher Lambert pedig igen is jó színész volt egykor,nagyon régen.Erről ennyit.
  • Skynet #15
    Szvsz a legelső rész után kár volt bármiféle folytatást csinálni a 2. gyenge volt már a 3. méggyengébb az utánnalevők meg sem említendőek...
  • Lordboxi #14
    sztem a sorozat nagyon jó volt. Odaverte, az eredeti történet vonalat, és sztem az új részek ezen fognak haladni. Mer a 4. ben is vannak még hallhatatlanok, ott em az uccsót, csak a legerősebbet győzi le. igazából csak az a baj, hogy nem lehet a filmel össze egyeztetni a sorozatot, lehet nem is kellene vele próbálkozni, hanem simán továbbmesélni dunkennel az cső.
  • Zenty #13
    HÁt ez már eléggé eröltett és zavaros a story.
    Amikor berakták a sorozatos csávot a rendes filmbe az felkúrt mindet ,mivel elméletileg az elöző részbe már téleg mindenki kinyifant és az igazi helgylakó elnyerte az ajándékot vagy mih ( csak 1 maradhatnak-ba)...
    Szal valóban a rendes filmből is b kategoriás sorozat minőséget csináltak..
  • zaki #12
    Én még az 1-et se láttam... :D
  • Morden23 #11
    Ahogy mondva volt vala:

    "A mi filmjeink színvonala olyan magas, hogy meg sem jelennek a mozikban - egyből bekerülnek a videotékákba."

    Illetve ebben az esetben released to DVD only. :D
  • winnie #10
    rendes színész egy ilyen low budget filmben? noormális?:)
  • craesh #9
    ez az Adrian Paul nagyon gáz... keressenek már egy rendes szinészt, ne egy amerikai diszbábut.
  • scorpeeon #8
    6?? Én vagyok lemaradva, hogy csak a 4-nél tartok? :D