Jessica Alba a Fűrész 4-ben?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Amúgy Jessica Alba <#eljen> <#worship>
Ha más miatt nem akkor õmiatta megnézném a Saw IV.-et. Pláne ha õ lenne Jigs@w új segítõje, hehehehe.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szerintem meg az elsõ után abba kellet volna hagyni.
Hogy miért?
Mert sokak úgy érzik (köztük én is) hogy a folytatások elrontják az elsõ élményét. Mint ahogy métely a Star Wars elsõ (azaz episode one) is az SW világán.
Az elsõ jó volt, újszerû, meglepetésekkel teli. A második úgy volt rossz ahogy van (az elsõhöz viszonyítva kell érteni), nem is értem hogy tetszetett az jobban pár embernek mint az egy. A harmadik már kicsit méltóbb az egyhez, de nagyon rókabõr érzésem volt és a mellet, hogy izgalmas kicsit eröltetettnek éreztem.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Ugyan.. már akkor véget kellett volna vetni a sorozatnak, amikor a forgatókönvy író fejében megszületett ez a ótvarság...
"Jah, a 2. résszel véget kellett volna vetni a sorozatnak... csak hát ugye a pénz az úr mindenhol."

miért kellett volna? csak mert te akarod? (végy erõt magadon és ne nézd meg, ennyi. aki akarja megnézi)

szerintem nem a pénz az úr, vagyis, de, viszont úgy fogalmaznám, hogy a nézõ. miért ne legyen 3. rész, ha a nézõk még többen nézik meg, mint a másodikat. és, ha az embereket érdekli, akkor ILLIK kiszolgálni õket.
Esrohnoil
Jah, a 2. résszel véget kellett volna vetni a sorozatnak... csak hát ugye a pénz az úr mindenhol. <#pardon1>
De ha a 4. részben tényleg szerepelni fog, azért megnézem hogy verik péppé Jessica Alba képét, v. hogy loccsanik szét az agya a medvecsapdában. <#boxer><#taps>

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

schrank
megint jön a sablonosság pont akkor érnek oda a kommandósok a 3. rész végére <#nyes> és megmentik dzsigsót ugynis csak a "gigája" lett elvágva nem a fõverõerek vagy mik meg a csaj se halt meg mert azt is csak nyakon lõtték elég szánalmas folytatási sablonok de már a 3-dik is csak egy plusz rókabõr volt <#levele>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Sadist
Ott van az aláírásában a spoiler 😊 Bár szerintem is máglyára vele 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

J.A-val én is szivesen fûrészelnék <#law><#vigyor>
Dynamic
Neked meg mi bajod van?
Vagy szerinted teljesen normális dolog ha valaki spoilerrel rontja egy film élvezeti értékét?
nyaf nyaf nyaf
jajj, 20 másodperc el lett vesztegetve értékes életedbõl, és ezért nem tudtál ma is megmenteni egy embert?
lol

Kösz a spoilert. Illene jelezni, ha ilyen információt írsz le egy filmrõl.
akyyy
hát elõzményrõl. de a második részben meg szétverték, és az ujját is elég finoman kihajlítotátka helyérõl, mégis milyen jól néz ki ahoz képest a harmadik részben.

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

De Jigsaw-nak elvágták a torkát a 3. részben. Akkor hogy játsza el Tobin Bell a szerepet? Tudja valaki, hogy mirõl szólhat a negyedik rész?
Sanyix
Még ha szar is lesz a film, már van egy ok miért fogom megnézni 😊

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

ffxi
Sztem nem illik oda.

Fákjúal!