Jessica Alba a Fűrész 4-ben?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha más miatt nem akkor õmiatta megnézném a Saw IV.-et. Pláne ha õ lenne Jigs@w új segítõje, hehehehe.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Hogy miért?
Mert sokak úgy érzik (köztük én is) hogy a folytatások elrontják az elsõ élményét. Mint ahogy métely a Star Wars elsõ (azaz episode one) is az SW világán.
Az elsõ jó volt, újszerû, meglepetésekkel teli. A második úgy volt rossz ahogy van (az elsõhöz viszonyítva kell érteni), nem is értem hogy tetszetett az jobban pár embernek mint az egy. A harmadik már kicsit méltóbb az egyhez, de nagyon rókabõr érzésem volt és a mellet, hogy izgalmas kicsit eröltetettnek éreztem.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
miért kellett volna? csak mert te akarod? (végy erõt magadon és ne nézd meg, ennyi. aki akarja megnézi)
szerintem nem a pénz az úr, vagyis, de, viszont úgy fogalmaznám, hogy a nézõ. miért ne legyen 3. rész, ha a nézõk még többen nézik meg, mint a másodikat. és, ha az embereket érdekli, akkor ILLIK kiszolgálni õket.
De ha a 4. részben tényleg szerepelni fog, azért megnézem hogy verik péppé Jessica Alba képét, v. hogy loccsanik szét az agya a medvecsapdában. <#boxer>#boxer><#taps>#taps>
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Vagy szerinted teljesen normális dolog ha valaki spoilerrel rontja egy film élvezeti értékét?
jajj, 20 másodperc el lett vesztegetve értékes életedbõl, és ezért nem tudtál ma is megmenteni egy embert?
lol
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)