15
-
Hoz_Hun #15 Amúgy Jessica Alba
Ha más miatt nem akkor őmiatta megnézném a Saw IV.-et. Pláne ha ő lenne Jigs@w új segítője, hehehehe. -
Hoz_Hun #14 Szerintem meg az első után abba kellet volna hagyni.
Hogy miért?
Mert sokak úgy érzik (köztük én is) hogy a folytatások elrontják az első élményét. Mint ahogy métely a Star Wars első (azaz episode one) is az SW világán.
Az első jó volt, újszerű, meglepetésekkel teli. A második úgy volt rossz ahogy van (az elsőhöz viszonyítva kell érteni), nem is értem hogy tetszetett az jobban pár embernek mint az egy. A harmadik már kicsit méltóbb az egyhez, de nagyon rókabőr érzésem volt és a mellet, hogy izgalmas kicsit eröltetettnek éreztem. -
Trb100 #13 Ugyan.. már akkor véget kellett volna vetni a sorozatnak, amikor a forgatókönvy író fejében megszületett ez a ótvarság... -
winnie #12 "Jah, a 2. résszel véget kellett volna vetni a sorozatnak... csak hát ugye a pénz az úr mindenhol."
miért kellett volna? csak mert te akarod? (végy erőt magadon és ne nézd meg, ennyi. aki akarja megnézi)
szerintem nem a pénz az úr, vagyis, de, viszont úgy fogalmaznám, hogy a néző. miért ne legyen 3. rész, ha a nézők még többen nézik meg, mint a másodikat. és, ha az embereket érdekli, akkor ILLIK kiszolgálni őket. -
#11 Jah, a 2. résszel véget kellett volna vetni a sorozatnak... csak hát ugye a pénz az úr mindenhol.
De ha a 4. részben tényleg szerepelni fog, azért megnézem hogy verik péppé Jessica Alba képét, v. hogy loccsanik szét az agya a medvecsapdában. -
#10 megint jön a sablonosság pont akkor érnek oda a kommandósok a 3. rész végére és megmentik dzsigsót ugynis csak a "gigája" lett elvágva nem a főverőerek vagy mik meg a csaj se halt meg mert azt is csak nyakon lőtték elég szánalmas folytatási sablonok de már a 3-dik is csak egy plusz rókabőr volt -
#9 Ott van az aláírásában a spoiler :) Bár szerintem is máglyára vele :) -
Alfa Of NS #8 J.A-val én is szivesen fűrészelnék -
#7 Neked meg mi bajod van?
Vagy szerinted teljesen normális dolog ha valaki spoilerrel rontja egy film élvezeti értékét? -
Loverman #6 nyaf nyaf nyaf
jajj, 20 másodperc el lett vesztegetve értékes életedből, és ezért nem tudtál ma is megmenteni egy embert?
lol -
Kyuuseisho #5 Kösz a spoilert. Illene jelezni, ha ilyen információt írsz le egy filmről. -
#4 hát előzményről. de a második részben meg szétverték, és az ujját is elég finoman kihajlítotátka helyéről, mégis milyen jól néz ki ahoz képest a harmadik részben. -
bigiboy27 #3 De Jigsaw-nak elvágták a torkát a 3. részben. Akkor hogy játsza el Tobin Bell a szerepet? Tudja valaki, hogy miről szólhat a negyedik rész? -
#2 Még ha szar is lesz a film, már van egy ok miért fogom megnézni :) -
#1 Sztem nem illik oda.