Ötvös Tibor

Mégis folytatódik a Jóbarátok?

A világsikerű Jóbarátok című sorozat kerek 10 évadot ért meg, majd a készítő csapat szétvált. Ám úgy tűnik, a szereplők szívesen forgatnának még egy utolsó epizódot. Legalábbis öten így éreznek. Egyetlen színész ugyanis útjában áll a forgatásnak.

Courtney Cox Arquette egy interjúban elárulta, hogy szívesen folytatná a Jóbarátok című sikersorozatot. Legalábbis egyetlen epizód erejéig szeretné összehozni a régi bandát. "Sokat beszélgettünk erről Jennel és szeretnénk egy utolsó, közös epizódig összehozni a stábot" - kezdte Courtney. "Eddig mindenki rábólíntott a projektre, kivéve egyetlen férfit."



Ezt egyébként Lisa Kudrow is megerősítette, aki elárulta, hogy a férfi-trió egy tagja vet folyamatosan gátat a projekt elé. Azt azonban senki nem árulta el, hogy David Schwimmer, Matt LeBlanc vagy Matthew Perry ódzkodik-e a hálaadás ünnepén játszódó résztől.

Újabb biztos szereplő a filmben Chandler transzvesztita apját játszó Kathleen Turner, aki szintén beismerte, hogy újból felkérték egyetlen részig az "apa-szerepre". Reméljük, hogy sikerül meggyőzni a hezitáló férfit és legalább egyetlen részig ismét összeáll a banda.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • nattydread #10
    Én nagyon örülnék, ha folytatódna a jóbarátok. Össze kéne szedni az eredeti szerzőgárdát (bár asszem martha kaufman már halott) , akkor tuti a siker.
  • pbanfa #9
    Én is örülnék egy utolsó résznek, de bennem is bennem van a félsz, hogy csak nehogy csalódás legyen.
    Arra kíváncsi lennék, hogy valóban ki az a férfi szereplő, aki nem akarja...
  • Tinman #8
    Osztom a véleményed... mű sztárocskák, mű parádéja, mű röhögéssel.
    Minden műből készült anyag műanyag
  • Norbi7 #7
    Hát igen ez a klasszikus akarom is meg nem is. hiszen jól mondtad 10 nagyon de nagyon jó év volt és milyen klassz lenne őket megint együtt látni. de persze rosszul is elsülhet, meg csak egy rész, inkább ne fájdítsák a szívem. :(
    egyébként pont a mai rész után jutott eszembe milyen jó is lenne még egy évad.
    biztos azért mert nagyon szeretem ezt a sorozatot, de ha egész nap folyamatosan menne a TV-ben egyik rész után a másik, belátható időn belül nem tudnám megunni.
  • bermuda3 #6
    kapp bea. nem vacak hanem neked nem tetsz9ik. nagy a különbség!
  • edios #5
    Hoppá!
    Elég nagy fan vagyok, örülnék ha csinálnának még egy ráadásrészt. (De folytatni tényleg nem kellene, egyrészt már kicsit kiöregedtek, másrészt olyan szép, hogy 10 évig együtt voltak, semmi változás, és végig siker, kár lenne ezt a képet lerombolni!)
  • Molnibalage #4
    Az isten mentsen meg még egy résztől ebből a vacakból.
  • Magoo #3
    Schwimmer az aki nem akarja, mondván, hogy túl beskatujázták Ross szerepébe és nem akar ismét belekeveredni a figurába...
  • HJPOWER #2
    Szerintem is.
  • Broafka #1
    szerintem Matthew Perry ódzkodik a dologtól
    de azért 1 részt nem neveznék folytatásnak, de hajrá, én örülök neki :)