Ötvös Tibor

Lesz Beverly Hills-i zsaru IV

Eddie Murphy számos sikertelen mozi után megpróbálkozik a visszatéréssel. Axel Foley bőrébe bújva immáron negyedszer tér vissza Beverly Hills-be. A mozit sajna nem Quentin Tarantino felügyeli, hanem Lorenzo di Bonaventura.

Manapság a '80-as években hatalmas világsztárnak számító színészek sorra veszik elő klasszikus karaktereiket, hogy a jól bejáratott névvel újból visszakerüljenek az A-kategória milliókat hozó táborába. Elég csak Sylvester Stallone Rambo és Rocky filmjeire gondolni.

Eddie Murphy volt a kor egyik legsikeresebb nevettetője. Ám sorozatos bukásai (Showtime, Pluto Nash, Én, a kém) hatására mára alig foglalkoztatja valaki. Az afro-amerikai színész most egyik jól bevált karakterét veszi újra elő.

Ő pedig nem más, mint Axel Foley. A Beverly Hills-i zsaru IV kapcsán egykoron még Quentin Tarantino neve is felmerült, mint lehetséges rendező-producer. Ám ez a tervezet úgy tűnik sajnos nem valósul meg. A produceri feladatokat ugyanis Lorenzo di Bonaventura vállalta magára.

Az úriember neve számomra elég ismeretlenül csengett, ám kicsit jobban rákeresve kiderült, hogy az ő nevéhez fűződik a Kisiklottak, a Négy tesó és a még bemutatás előtt álló Transformers is. Bíztató címek.

A negyedik rész stábját eddig egyelőre a producer és Murphy alkotja. Jelenleg épp a forgatókönyv íróját keresik. A bemutató és a forgatás kezdetének dátuma nem ismert.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Loverman #11
    nem hallottunk olyanról? a HALO-val is házal Denzel Washington...
  • Tetsuo #10
    Ma már nem menő a "nagypofájú nigger, aki kiosztja a fehéreket" szerep. Olyan poénokat meg úgysem tud ellőni, mint az első 2ben (filmes téren pesszimista vok).
  • Szkifi #9
    Tudtommal van Robotzsaru 4 :D sőt....
  • Lordboxi #8
    Egyéppként szerintem a showtime kimondottan jó film volt.
  • kandeláber #7
    Eddie sem tűnt el.
  • johnz #6
    Nemtom ki hogy van vele de én megnéznék még egy:TERMINATOR 4,ROBOTZSARU 4,PREDATOR3,VAFY EGY ALIEN 5 ÖT!!
  • kandeláber #5
    Mondjuk az is igaz, hogy megint érdekesen szelektív módon történt a filmek kiválogatása, hiszen a Showtime, a Pluto Nash és az Én a kém óta készült még három Eddie Murphy film: a Daddy Day Care, ami 60 milliós költségvetés mellett 164 milliós bevételt hozott, az Elátkozott ház, ami 90 milliós költségvetés mellett 182 milliót hozott, és a Shrek 2, ami 70 milliós költségvetés mellett 920 milliót hozott. Emellett az IMDB-n hat jelenleg futó Murphy projekt van felsorolva, és nincs is ezek között a Beverly hillsi ssaru 4. A legközelebbi a december 15-én bemutatott Dreamgirls lesz, amiben Murphy partnerei többek között Jamie Foxx, Beyoncé Knowles és Danny Glover. Plakát itt.
  • juharfalvi #4
    Azt hittem, úgy van, hogy a producerek keresnek rendezőt, szereplőket, stb. a készülő filmekhez. Erre kiderül, hogy a színésznek kell házalnia? És ráadásul egyedül ő felelős a filmek bukásáért is?? Vagy az említett filmeknek Murphy volt a producere is?
  • portable #3
    Bruce nem tünt el, ezért nemis emlitik
  • norti #2
    A Transformerst még várjuk ki mennyire biztató... A poszterje alapján nem nagyon. Viszont a másik két film tényleg említésre méltó :)