Ötvös Tibor

Lesz Da Vinci-kód 2

Bár Dan Brown még épp csak elkezdte írni a világsikerű Da Vinci-kód egyenes folytatását, a producerek máris lecsaptak a kötetre. A forgatókönyvet az első részt is készítő Akiva Goldsman írja a történetből.

Gondolom senki nem hitte el, hogy az idei év egyik legnagyobb botrányt kavart története folytatás nélkül marad. Persze jöttek a hírek, miszerint új Brown-könyvek kerülnek majd a vásznakra, ám a Sony Pictures egy, jelenleg még csak vázlat formájában leledző történetet rendelt a szerzőtől.

Ez pedig nem más, mint Da Vinci-kód 2. A történeten Dan Brown jelen pillanatban is gőzerővel dolgozik. Erre szükség is van, hiszen a Sony és az Imagine Entertainment 2008-ban a mozikba szeretné küldeni a folytatást.

A forgatókönyv megírására az első részt is jegyző Akiva Goldsmant szerződtették, aki ezzel a munkájával 4 millió dollárt zsebel majd be. A szerepek természetesen jelen pillanatban nincsenek kiosztva, hiszen az író még be sem fejezte a művét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Saccard #10
  Hát én annyit fűznék hozzá az egészhez, hogy a könyvhöz képest a film elég gyengus volt, bár nem volt olyan rossz mint féltem tőle. Ettől függetlenül nem értem mért kell ezt tovább húzni, miért nem lehet új történetet előhozni...(a pénz nekem nem magyarázat, pedig az kéne,hogy legyen, tudom...)Ja és még annyi, hogy szerintetek az nem befolyásolja az írót,h tudja, hogy a könyvéből biztosan lesz film? Mert szerintem nagyon és ez nem feltétlenül pozitív dolog... Na mindegy bízzunk benne, hogy jó lesz. Mellesleg csak a balhékra visszatérve minnél nagyobb balhét csinálnak belőle annál többen akarják majd megnézni, ugyhogy mondjuk az Egyház ezzel maga alatt vágja a fát, ettől függetlenül én nem a "mondandója" miatt szeretem ezt a könyvet mert baromságnak találom amit magyaráz, viszont a krimi része igenis jól volt megírva, ugyhogy mindenképp megér egy misét(nem véletlenül éltem ezzel a közhellyel). Az angyalok és démonok pedig még jobb volt!
 • Kagemusha #9
  Mi ez a felhajtas? Ezt komolyan kerdezed?
  Csak egy kicsit gondolj bele: mi lett volna, ha...
  Nem veletlen tamadja az egyhaz: ketezer eves hatalmat alazza a porba, az isteni Krisztusbol egyszeru halandot farag... nna megis, mire fel a felhajtas?
 • ssdb #8
  ez kész... még nincs könyv... de már tudjuk, ha megjelenik lesz mellé film is... ez kész :D
 • Devil Alien #7
  miért, miért, hát pénzért! :D
 • vincuska #6
  Ezt most miert kell?

  "Passio 2: A feltamadas" mikor lesz?
 • Matyóhímzés #5
  Nemtom mi ez a nagy felhajtás a könyv körül, elolvastam, jó-jó, de nem dobtam magam hanyat tőle..
 • Szkifi #4
  Én még nem olvastam a könyvet (de mást olvasok és valahogy nincs hiányérzetem) és a filmet se láttam, de a sophie-s rész biztos a Dogma című fantasztikus Kevin Smith vígjáték miatt lett átírva :D
 • Loverman #3
  yeahh egyik legjobb könyv a világon (természetesen nem igaz, csak a sok hülyét ennyire be lehet eteni). mondjuk jó lenne ha a történetet nem dolgoznák át úgy mint az elsőnél, hogy Sophie-ból Krisztus leszármazottja helyett egy "sima" Sion-rend főnök lett.
 • 5i #2
  Itt is írják, hogy abból is készül könyv, de ez a hír a Da Vinci 2-ről szól.
 • Tibmanus #1
  érdekes egy másik portálon azt olvastam hogy most az angyalok és démonok-at dolgozzák fel majd a da vinci kód 3 néven adják el a most készülő könyvet... most akkor kinek higyjek :D