Ötvös Tibor

Új Pókember előzetes

Megérkezett az eddigi legütősebb Pókember 3 trailer. A képkockák alapján kijelenthetjük, hogy Sam Raimi ismét valami egészen elképesztőt tesz majd le májusban az asztalra.

Közeledik a minden képregényrajongó által szinte messiásként várt Pókember 3 amerikai bemutatója. Ez alkalomból a marketingesek feldobtak a netre egy minden eddiginél ütősebb és látványosabb előzetest a filmhez.

Peter Parker éli nem mindennapi életét szerelme, Mary Jane mellett. Hosszas titkolózás és viaskodás után végre megtalálta a tökéletes egyensúlyt a magánélet és a szuperhős-lét között. Azonban ez a tökéletes idill nem tarthat örökké. A börtönből megszökik az egyik legveszedelmesebb bűnöző, akiből egy baleset folytán a kíméletlen Homokember lesz. Ráadásul apja nyomdokaiba lép az ifjabb Osborn, Harry is, aki halott örege, a Zöld Manó cuccait továbbfejlesztve kezdi meg élet-halál harcát Peter ellen.

A látványos előzetes itt tekinthető meg. A film bemutatója május 4-én esedékes.

Eközben pedig már a negyedik rész előkészületei zajlanak. Szerencsére Tobey Maguire aláírta a szerződést a következő részre, szóval nem kell megszoknunk egy esetleges új Parker gondolatát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Lordboxi #19
    állítólag? már megírták párszor a képregényben.
  • ldavid #18
    állítólag J. Jonah Jameson fia lezuhan egy űrhajóval és azzal kerül a földre a szimbióta, Venom meg valószínű csak a 4-ben lesz, mert csak most fog feltűnni Eddie Brock
  • hiftu #17
    Május 4.
    Erről az jut eszembe, hogy Lucast anno meginterjúvolták a Star Wars premiere kapcsán.
    Az elköszönő szövege ez volt: "May the force be with you."
    Magyar fordítás: "Május 4.-én találkozunk." :) (May 4th, be with you)
    Lol.
    Lehet, hogy a készítők olvasták ezt a fordítást?
  • sped #16
    Na erre kíváncsi leszek, mondjuk még az 1-2-t sem láttam, de az ilyen filmek tipikus hibája hogy a rendelkezésre álló idő rövidsége miatt nem tudnak megmagyarázni dolgokat. Beletették a fekete, szimbióta ruhát (a képregényben ugye erről van szó). Kíváncsi leszek hogy hogyan kerül Parkerhez a filmben. Nem hiszem hogy lenne utalás a titkos háborúra. Van benne homokember, meg zöldmanó. Mindkettő ilyen arch-enemi Spidey-nek. De Venom vajon lesz benne (szintén fekete ruha) esetleg Carnage... no de hagyjuk. Megmutatták volna a trailerben ha igen.

    A látvány szerintem néhol elég silány. Persze én nem tudok ilyet, de néhány mai játék trailerje veri ezt a filmet. Pl. WoW trailer? Bokalefosós. Ez nem az.
  • ldavid #15
    azt e várd mert nem lesz
  • Hedgehunter #14
    En igazan a titkos haborunak orulnek ahol mindenki ott van superjo superrossz es utik egymast.....
  • Nebojsa #13
    Ez nagyon állat!!!!
    Alig várom már! Nem igazán követi a képregényt részleteiben, de így is tuti!
  • Szefmester #12
    az a homokemberüvöltés meg tisztára jurassic park.. csak nem copy/paste vel csinálták?
  • Szefmester #11
    nagyon szánalmas ez a fkete gúnya.. még ha hasonlítana arra amit a képregényben/rajzfilmben megszoktunk... a Zöld manó helyett én jobban örültem volna a vízembernek
  • joola #10
    brutkó :)