19
  • Lordboxi
    állítólag? már megírták párszor a képregényben.
  • ldavid
    állítólag J. Jonah Jameson fia lezuhan egy űrhajóval és azzal kerül a földre a szimbióta, Venom meg valószínű csak a 4-ben lesz, mert csak most fog feltűnni Eddie Brock
  • hiftu
    Május 4.
    Erről az jut eszembe, hogy Lucast anno meginterjúvolták a Star Wars premiere kapcsán.
    Az elköszönő szövege ez volt: "May the force be with you."
    Magyar fordítás: "Május 4.-én találkozunk." :) (May 4th, be with you)
    Lol.
    Lehet, hogy a készítők olvasták ezt a fordítást?
  • sped
    Na erre kíváncsi leszek, mondjuk még az 1-2-t sem láttam, de az ilyen filmek tipikus hibája hogy a rendelkezésre álló idő rövidsége miatt nem tudnak megmagyarázni dolgokat. Beletették a fekete, szimbióta ruhát (a képregényben ugye erről van szó). Kíváncsi leszek hogy hogyan kerül Parkerhez a filmben. Nem hiszem hogy lenne utalás a titkos háborúra. Van benne homokember, meg zöldmanó. Mindkettő ilyen arch-enemi Spidey-nek. De Venom vajon lesz benne (szintén fekete ruha) esetleg Carnage... no de hagyjuk. Megmutatták volna a trailerben ha igen.

A látvány szerintem néhol elég silány. Persze én nem tudok ilyet, de néhány mai játék trailerje veri ezt a filmet. Pl. WoW trailer? Bokalefosós. Ez nem az.
  • ldavid
    azt e várd mert nem lesz
  • Hedgehunter #14
    En igazan a titkos haborunak orulnek ahol mindenki ott van superjo superrossz es utik egymast.....
  • Nebojsa
    Ez nagyon állat!!!!
    Alig várom már! Nem igazán követi a képregényt részleteiben, de így is tuti!
  • Szefmester
    az a homokemberüvöltés meg tisztára jurassic park.. csak nem copy/paste vel csinálták?
  • Szefmester
    nagyon szánalmas ez a fkete gúnya.. még ha hasonlítana arra amit a képregényben/rajzfilmben megszoktunk... a Zöld manó helyett én jobban örültem volna a vízembernek
  • joola
    brutkó :)
  • Broafka
    hmm, black spiderman!
    a rajzfilmben is volt!

igazság szerint ezek sosem szégyenkeztek látványban, csak helyenként olyan szánalmas :-/
  • pauly
  • pauly
    [wink]
  • viizo
    kinek a pap, kinek a paplan
  • pauly
    Ehh,akkor már az x-men-t nevezném minőségibbnek,nem pedig ezt :)
  • adam first
    Nagyon állat az új Trailer,ezt kötelező lesz moziban megnéznem.A kedvenc amerikai képregény hőseim Batman,Pókember,X-men.
  • viizo
    mmmm.. fincsiii... :)

nagyon vár már a kedvenc képregényhősöm harmadik megfilmesítését, és eszméletlen ütősnek ígérkezik

viszont érdekes, amikor a homokember az utcán randarílozik, egyszer akkorát üvölt mint egy T-rex :)
  • léry
    annyira nem durva ez a trailer, de a film azért biztos jó lesz. álltalában nem szeretem az ilyen jellegű filmeket, de a pókember valahogy "minőségibb" mint az átlag
  • Lordboxi
    öööö anyád