19
-
Lordboxi #19 állítólag? már megírták párszor a képregényben. -
ldavid #18 állítólag J. Jonah Jameson fia lezuhan egy űrhajóval és azzal kerül a földre a szimbióta, Venom meg valószínű csak a 4-ben lesz, mert csak most fog feltűnni Eddie Brock -
#17 Május 4.
Erről az jut eszembe, hogy Lucast anno meginterjúvolták a Star Wars premiere kapcsán.
Az elköszönő szövege ez volt: "May the force be with you."
Magyar fordítás: "Május 4.-én találkozunk." :) (May 4th, be with you)
Lol.
Lehet, hogy a készítők olvasták ezt a fordítást? -
sped #16 Na erre kíváncsi leszek, mondjuk még az 1-2-t sem láttam, de az ilyen filmek tipikus hibája hogy a rendelkezésre álló idő rövidsége miatt nem tudnak megmagyarázni dolgokat. Beletették a fekete, szimbióta ruhát (a képregényben ugye erről van szó). Kíváncsi leszek hogy hogyan kerül Parkerhez a filmben. Nem hiszem hogy lenne utalás a titkos háborúra. Van benne homokember, meg zöldmanó. Mindkettő ilyen arch-enemi Spidey-nek. De Venom vajon lesz benne (szintén fekete ruha) esetleg Carnage... no de hagyjuk. Megmutatták volna a trailerben ha igen.
A látvány szerintem néhol elég silány. Persze én nem tudok ilyet, de néhány mai játék trailerje veri ezt a filmet. Pl. WoW trailer? Bokalefosós. Ez nem az. -
ldavid #15 azt e várd mert nem lesz -
#14 En igazan a titkos haborunak orulnek ahol mindenki ott van superjo superrossz es utik egymast..... -
Nebojsa #13 Ez nagyon állat!!!!
Alig várom már! Nem igazán követi a képregényt részleteiben, de így is tuti! -
Szefmester #12 az a homokemberüvöltés meg tisztára jurassic park.. csak nem copy/paste vel csinálták? -
Szefmester #11 nagyon szánalmas ez a fkete gúnya.. még ha hasonlítana arra amit a képregényben/rajzfilmben megszoktunk... a Zöld manó helyett én jobban örültem volna a vízembernek -
joola #10 brutkó :) -
#9 hmm, black spiderman!
a rajzfilmben is volt!
igazság szerint ezek sosem szégyenkeztek látványban, csak helyenként olyan szánalmas :-/ -
pauly #8 -
pauly #7 [wink] -
viizo #6 kinek a pap, kinek a paplan -
pauly #5 Ehh,akkor már az x-men-t nevezném minőségibbnek,nem pedig ezt :) -
#4 Nagyon állat az új Trailer,ezt kötelező lesz moziban megnéznem.A kedvenc amerikai képregény hőseim Batman,Pókember,X-men. -
viizo #3 mmmm.. fincsiii... :)
nagyon vár már a kedvenc képregényhősöm harmadik megfilmesítését, és eszméletlen ütősnek ígérkezik
viszont érdekes, amikor a homokember az utcán randarílozik, egyszer akkorát üvölt mint egy T-rex :) -
léry #2 annyira nem durva ez a trailer, de a film azért biztos jó lesz. álltalában nem szeretem az ilyen jellegű filmeket, de a pókember valahogy "minőségibb" mint az átlag -
Lordboxi #1 öööö anyád