Ötvös Tibor

Motel 2 infók

A mai napon új információk jelentek meg a Lions Gate honlapján a nagysikerű Motel folytatásáról. Ezekből kiderül, mi is lesz a pontos történet és a végleges címet is megtudhatjuk.

Nem érdemes vitatkozni azon, hogy vajon a trükkös módon Quentin Tarantino nevével reklámozott Motel miért is lett sikeres. A "néha" már gusztustalanságba hajló trash-horror azonban egyesek szemében kultfilmmé vált, így a folytatás híre sem okozott különösebb meglepetést.

Eddig csupán találgatások folytak a második epizód részleteiről, ám a mai napon a Lions Gate honlapján végre érdemleges - és hivatalos - információk láttak napvilágot. Ezek szerint a film végleges címe a nem túl fantáziadús Hostel: Part II lesz.



A film története szerint három fiatal amerikai lány Rómában tanul a Művészettörténeti Egyetemen. Egyik nap összefutnak egy évfolyamtársukkal, aki nem mellesleg egy gyönyörű nő. A lélegzetelállító európai lány elhívja őket magához egy hétvégére, ám a csajok egy buli után egy beteg világban térnek magukhoz.

Ez a hivatalos történeti szál. Azért azt megemlíteném, hogy itt egyáltalán nem említik az első rész végén "vadásszá" váló Paxton, alias Jay Hernandez álíltólagos bosszúhadjáratát. Pedig a hivatalos oldalon is első helyen említik a nevét. Érdekes.

A filmet január 27-től vetítik az amerikai mozikban.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Sanyi07 #11
    Szerintem az első rész rendkívül jó volt.
  • Ma2ska #10
    Bár sokaknak biztos az, ezen nem csodálkoznék, az igénytelenség kultusza.
  • Ma2ska #9
    Lol Hostel mint kultfilm, C horror max.
  • Sanyix #8
    Sztem elég jó volt az 1 is.
  • Tower Guard #7
    vár=vér
  • Tower Guard #6
    Szerintem azért jó volt az 1 kíváncsi leszek a 2-re is, az előttem szólónak igaza van szerintem is nem csak az számít hogy az egész film arról szóljon hogy csak vár testrésze ... de persze az is kell de legyen jó beszaratós is egyben :)
  • Kindred Blades #5
    Én még mindig ott vagyok leakadva, hogy miért attól horrorisztikusabb egy film, hogy több vér fröcsög benne.
    Szegény Alfred Hitchcock forog a sírjában.
  • norti #4
    hát nem tudom, ha valakinek az "alap" a fűrész, akkor nyilvánvaló, hogy egyéb horror, amiben nem végják le az összes testrészed fröcsögő vérrel nem jön be.

    nekem a fűrész nem jött be. az első még az ötlet miatt jó volt, de az is csak amiatt. a második az egy szépen lehúzott bőr.

    a hostelen a maga hibái ellenére sokkal jobban fostam, mint a fűrészen. a hostel első 1 órája húzza rendesen az agyat.
  • hPi #3
    Egy film azért lesz kultuszfilm, mert egy bizonyos rétegnek nagyon bejön. Neked nem jött be.
    Remélhetőleg ezért nem fogod főbe lőni magad, ezzel megfosztva az sg olvasókat jövőbeli élvezetes hozzászólásaidtól.
  • Karez #2
    Ha ez kult film lett akkor most fogom fejbelőni magamat.
    Nem azt mondom hogy rossz film lett....de nem is egy kiemelkedő alakja.Régen úgy hírezték hogy ez 100x brutálisabb és kegyetlenebb lesz mint a fűrész.2.
    Nos...a horrornak nevezhető jelenetek egész türhetőre sikerültek de ami közte van a szánalmas tini horror klisék...pfff.Kérdés hogy eli roth mit akart ezzel a filmel?