Ötvös Tibor

Poszter-áradat a neten

Az elmúlt héten igazi plakát-özön zúdult a netre. Egyesével átnézni elég sokáig tartana, így egy hírbe összeszedtük a legutóbbi termést.

Nézzük először is a már sokat emlegetett Fűrész III legújabb plakátjait. Enyhén meglepő volt számomra ez a nővérkés ötlet, de be kell valljam, nagyon tetszetős. A trilógia záródarabja október 27-én támadja be az amerikai mozikat.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Jigsaw felszívódott, pártfogoltja, Amanda segítségével sikeresen eltűnik a nyomozók szeme elől. Miközben a rendőrség minden erejével az őrültet keresi, Lynn Denlon doktornő éli mindennapi életét. Fogalma sincs arról, hogy hamarosan ő is kénytelen részt venni Jigsaw játékában. Egyik éjszakai műszakának végeztével Lynn épp hazafelé tart, amikor elrabolják és egy raktárba viszik, ahol a sebesült Jigsaw fekszik. Az őrült gyilkos "ráveszi" őt, hogy életben tartsa addig, míg másik áldozata, Jeff "játszik".

A következő film egy remake, méghozzá az egyik legjobban várt. Bizonyára minden filmrajongó emlékszik az ázsiai Szigorúan piszkos ügyek-trilógiára, melyet Martin Scorsese dolgoz fel. A főszerepben pedig igazi világsztárok domborítanak majd. Jack Nicholson mellett Leonardo DiCaprio, Matt Damon, Mark Wahlberg és Martin Sheen teszik tiszteletüket az október 9-én debütáló moziban.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

A helyszín Dél-Boston, ahol a rendőrök ír maffiózókra hajtanak. Az ifjú rendőr, Billy Costigan azt a feladatot kapja, hogy épüljön be a bűnbandába, melyet a kíméletlen Frank Costello irányít. Billy könnyedén elnyeri Costello bizalmát, ám nem is sejti, hogy közben az ír keresztapa bizalmasa, Colin Sullivan beszivárgott a rendőrség sorai közé, hogy jelenthesse a bűnüldözők minden megmozdulását főnökének. Ez nem tarthat örökké és mindkét szervezet rájön, hogy tégla van közöttük.

A harmadik a részben hazánkban forgatott fantasy-film, az Eragon. A rendezést Stefen Fangmeier vállalta magára, akinek ez lesz az első önálló direktori munkája. Fangmeier olyan filmek látványtervezője volt, mint a Jurassic Park vagy a Ryan közlegény megmentése. A film december 15-én kerül a mozikba.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Az Eragon egy farmon élő, árva kamaszfiúról szól, aki egyik éjszakai vadászat során egy zafírkék kőre bukkan. Megpróbálja eladni, hogy segítsen éhező családján, ám a kőről kiderül: valójában sárkánytojás. Hamarosan kikel belőle egy zafírkék sárkány, Saphira.

Eragon élete egy csapásra megváltozik, mert az is kiderül, hogy ő az egyetlen sárkánylovas Alagaesia földjén. Ugyanis a legendás sárkánylovasok előző nemzedéke mind egy szálig elpusztult a gonosz király, Galbatorix ellen vívott elkeseredett harcban. Eragonra hárul tehát a nemes feladat, hogy megszabadítsa szülőföldjét a kegyetlen zsarnok uralmától.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • akyyy #6
    :DDDDDD kicsit se próbáűlják kihanszálni az amcsikat... nem adsz vért... lsuta vagy..nem érdemled meg az életet...jáccunk egy kicsit:D
  • JonDavis #5
    "Egyik éjszakai műszakának végeztével Lynn épp hazafelé tart, amikor elrabolják és egy raktárba viszik, ahol a sebesült Jigsaw fekszik"

    Buzdítanak ,hogy adjunk vért a sebesült Jigsawnak
  • JonDavis #4
    Elolvastam..És egy doktornő lesz a főszereplő.Aki gondolom kórházban dolgozik.Ott meg nővérek szaladgálnak:D
  • winnie #3
    azért tegyük hozzá, hogy ezek nem fűrész3 plakátok, nem lesznek benne nővérkék - legalábbis direktbe nem.

    ezek csak ugyanazok a véradásra buzdító hirdetések "give til i hurts", ami a második résznél is megjelentek.

  • bertino #2
    talán ha elolvastad volna a cikket... :)
  • JonDavis #1
    Fűrész 3 plakátai tényleg jók.Nővérkék is lesznek a filmben?:) De remélem nem olyanok,mint a Silent Hillben