Ötvös Tibor

Sub Zero a Mortal Kombat 3 főszereplője

Megérkeztek az első, valamire való információk a készülő Mortal Kombat harmadik részéről. A hírek szerint a történet középpontjában Sub Zero áll majd, a film pedig az első rész előtt fog játszódni.

Az első Mortal Kombat 1996-ban került a mozikba és hatalmas sikert aratott. A rajongóknak - köztük nekem is - nagyon bejött, hogy a Street Fighter-rel ellentétben, a film teljes mértékben hű maradt a játék képi világához.

Egy évvel később jött is a folytatás, ám ez már rettentő gyengére sikerült. Az első rész sztárja, Christopher Lambert itt már nem tért vissza, valamint a történet is rém gyengus lett. Ám a harmadik rész ismét bizakodásra ad okot.

A készülő Mortal Kombat 3 ugyanis amolyan előzmény-film lesz. A történet az első rész előtt közel 100 évvel játszódik majd. Liu Kang még meg sem született, így a készítők új szereplőt tettek meg a mozi főhősének. Ő pedig nem más, mint sokak kedvence, Sub Zero. A jeges ember Shang Tsung csatlósa, miután a mester legyőzte őt és klánját, ezzel pedig Sub Zero világa is az ő felügyelete alá került.

"Igazából Sub Zero lesz az új rész főszereplője" - mondta Robin Shou, Liu Kang megszemélyesítője. "Miért pont ő? Ezt senki nem tudja - mintha az én karakterem soha nem is létezett volna."

Shou nyilatkozatából enyhe sértődöttség érződik. "Még nem olvastam a forgatókönyvet, de aki már látta, azt mondja, rossz. Szerintem a váltás fő oka a spórolás. A producerek nem akarták megfizetni az eredeti stábot, így olyan időbe helyezték a történetet, amikor még egyikünk sem létezett. Ilyen a showbusiness."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ironmask #18
    nem tudom Kung Lao-t belerakják e!Örülnék neki őa kedvencem
  • djmassive #17
    Nem azért de hülyeséget beszéltek
    1.Mióta van MK5?:Az a Deadly alliance és eggyáltalán nem a Sub-Zero-ról szól
    2.Miért szólna Sub-Zero-ról nem lenne összefüggő a 2-vel
    és nem avval kell jönni hogy 10 perc alatt meghalt mert hülyeség nem így kell nézni
    ÉS Szerintem nem volt rossz az 1,2 én úgy pontozom amikor csinálták 1995 kicsit durva
  • Kamehame #16
    sztem már kiadták, de látom ti 1 éve irtátok :D
  • Saccard #15
    Zsíros film lesz remélem! Volt hangulata az elődöknek. Nem fog rosszul jönni ennyi szemét után (Bloodrayne, Superman stb...).
  • bigfoot #14
    2k7 asszem
  • miklos13 #13
    nem tudja valaki hogz mikor jelenik meg?!!!!!
  • PsyhoApu #12
    Sub Zero mindíg is favorit karakter volt, kíváncsian várom. Remélem mozifilm lesz belőle és nem valami másodvonalbeli tv film... az alapanyag nem rossz, a történetet annó még jól kidolgozták az acclaimos fiúk.
  • JonDavis #11
    Mortal KOmbat 3?MInek ezt már erőltetni...
    Uwe Boll legyen a rendező,méltó rendező egy méltó filmhez
  • Szefmester #10
    Sub Zero nekem is a kedvenc szereplőm volt a játékból, sajna a róla szóló kalandjátékot nem tudtam végigjátszani, valahol az utolsó pálya környékén nagyn bekeményített....
  • azirafael #9
    Minek szenvedjem végig a 3-at amikor az 1-ben szegény sub zero-t 10 perc alatt saját jegével alázzák fossá...