Ötvös Tibor

Kezdődik a Fantasztikus Négyes 2 forgatása

Tim Story, a készülő Fantasztikus Négyes folytatásán dolgozik, ám annyi időt szakított az előkészületek közepette, hogy kicsit áradozzon a filmjéről.

Az a helyzet, hogy a Fantasztikus Négyes első része az egyik kedvenc képregényfilmem. A többivel ellentétben itt valóban csak egyetlen nagy összecsapás volt a hősök és a gonosz között. Én is valahogy így képzelem ezt el.

A rendező, Tim Story - miután zöld utat kapott a folytatáshoz - a premier óta a második részen ügyködik. Az előkészületek lezajlottak, a forgatás két hét múlva kezdetét veszi. Ez alkalomból Story válaszolt pár kivételezett újságíró kérdésére.

"Pontosan két hét múlva kezdődik a Fantastic Four and the Silver Surfer forgatása" - kezdte a direktor. "Kicsit változtattunk a karaktereken, a lényt elég sok kritika érte a rajongók részéről. Állítólag nem volt elég agilis - most megkapják. Finomítottunk a kinézetén is, a szemöldöke például nagyobb lett és több ruha is lesz rajta. Miután kibékült saját külsejével, viccelődhetünk az öltözködésével. Várjatok, míg meglátjátok öltönyben."

"Doom új maszkja is zseniálisra sikeredett" - folytatja Story. "Sokkal ördögibb lesz. Rengeteget dolgoztam az egész Doom figurán egy makett segítségével. Olyan emberek voltak segítségemre, mint a Pokolfajzat, Juggernaut és A lény készítői."

A Fantasztikus Négyes folytatása 2007. június 15-én kerül a mozikba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Yoshimitsu #12
    "csak fogalma se nem van arról" :)

    Nyelvtan 1-es. :) Ilyet leírt volna valaki a volt magyartanáromnak. :)
  • blakshep #11
    hihetetlenül szarul néztek ki az egyben a szereplők, az effektek meg a 80-as évek szintjét tükrözte.
  • winnie #10
    viszont az idősebb korosztálynak sincs fogalma arról, hogy a mai fiatalságnak mit jelent a képregény. és ezért gyakran hivatkoznak a "bezzeg az én időmben"-re.
  • rajenk #9
    közületek ki olvasott 1-nél több képregényt? megkockáztatom! ki olvasott közületek egyáltalán képregényt? a mai fiatalságnak még csak fogalma se nem van arról, hogy idősebb korosztálynak mit jelentettek a képregényak. abban az időben nem igen voltak nívós rajzfilmek, számítógép animációk. helyettük ott voltak a képregények, és a fantáziánk. személy szerint nem igazándiból a storyra vagyok kíváncsi, hanem a személyek vizuális megvalósítására, és az effektekre, amiket csak képzeletemben láttam eddig.
    kinek nem inge, ne vegye magára...
  • Morden23 #8
    Megnézem a neten a képeit, ha ingerenciám van rá :D
  • Cat #7
    már csak Jessica Alba miatt is érdemes megnézni...
  • lexor #6
    hurrráá még egy szemét.....lol
  • Tyga #5
    A másodikat eszem ágában sincs megnézni mivel az egynél is csak azt éreztem az időmet rabolja , de valszeg a második részétől is ugyanezt a színvonalat lehet várni. Legalábbis csodálkoznék , ha nem így lenne..
  • Morden23 #4
    Csatlakozom, a hozzászólás mindkét részéhez.
  • savior #3
    en altalaban szeretem a kepregeny feldolgozasokat, de ennek az elso resze szerintem kritikan alulira sikerult