12
-
Yoshimitsu #12 "csak fogalma se nem van arról" :)
Nyelvtan 1-es. :) Ilyet leírt volna valaki a volt magyartanáromnak. :) -
blakshep #11 hihetetlenül szarul néztek ki az egyben a szereplők, az effektek meg a 80-as évek szintjét tükrözte. -
winnie #10 viszont az idősebb korosztálynak sincs fogalma arról, hogy a mai fiatalságnak mit jelent a képregény. és ezért gyakran hivatkoznak a "bezzeg az én időmben"-re. -
rajenk #9 közületek ki olvasott 1-nél több képregényt? megkockáztatom! ki olvasott közületek egyáltalán képregényt? a mai fiatalságnak még csak fogalma se nem van arról, hogy idősebb korosztálynak mit jelentettek a képregényak. abban az időben nem igen voltak nívós rajzfilmek, számítógép animációk. helyettük ott voltak a képregények, és a fantáziánk. személy szerint nem igazándiból a storyra vagyok kíváncsi, hanem a személyek vizuális megvalósítására, és az effektekre, amiket csak képzeletemben láttam eddig.
kinek nem inge, ne vegye magára... -
Morden23 #8 Megnézem a neten a képeit, ha ingerenciám van rá :D -
Cat #7 már csak Jessica Alba miatt is érdemes megnézni... -
lexor #6 hurrráá még egy szemét.....lol -
Tyga #5 A másodikat eszem ágában sincs megnézni mivel az egynél is csak azt éreztem az időmet rabolja , de valszeg a második részétől is ugyanezt a színvonalat lehet várni. Legalábbis csodálkoznék , ha nem így lenne.. -
Morden23 #4 Csatlakozom, a hozzászólás mindkét részéhez. -
savior #3 en altalaban szeretem a kepregeny feldolgozasokat, de ennek az elso resze szerintem kritikan alulira sikerult -
Viking szabi #2 Az elsö rész nekem bejött. -
Morden23 #1 "Az a helyzet, hogy a Fantasztikus Négyes első része az egyik kedvenc képregényfilmem."
Milyenek azok, amiket rühellsz?