SG.hu

Discovery Channel: Szökésben - új sorozat

A Discovery Channel szeptember 4-től műsorára tűzte a Szökésben című sorozatot, melyben a nézők nyomon követhetik, amint a törvény őrei üldözőbe veszik a világ legrafináltabb bűnözőit.

Olyan ismert és olykor közkedvelt bűnözőket ismerhetünk meg közelebbről mint Ambrus Attila, becenevén a 'Viszkis' rabló; az amerikai Steven Jay Russel, aki többször is megszökött a börtönből; Blana Northal, akinek bűntettei már legendásak vagy Sholam Weiss, az igazán profi csaló.

A Discovery stábja 1 hétig forgatott Magyarországon, s az itt készült interjúk alapján fogják bemutatni Ambrus Attila történetét. A stáb tagjai a nyomozásban részt vevő rendőrökkel és nyomozókkal beszélgettek, s Ambrust is meglátogatták a fegyházban. A '90-es éveken átívelő nyomozásban rengeteg rendőr és nyomozó vett részt, különböző nyomozócsoportok alakultak.



A Discovery stábja többek között Varju Lajossal, a BRFK Rablási Alosztályának vezetőjével és Keszthelyi Józseffel készített interjúkat. Ugyancsak megkérdezték József János újságírót, aki egyébként az ügy kapcsán a legelfogadottabb médiaszemélyiségnek számított akkoriban.

Ugyancsak nyilatkozott Dr. Fülöp Valter rendőr őrnagy, aki a vizsgálatok során a folyamatosságot képviselte, hiszen a nyomozástól egészen a vádemelésig részt vett a munkálatokban. Az ítélethozatalt követően saját könyvet jelentetett meg a Viszkis rabló történetének hátteréről, amely példátlan népszerűségre tett szert Magyarországon.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Netty16 #5
    Valaki nem tudja hol kell letölteni az esmeraldát meg az ilyen régebbi filmeket??az írjon [email protected] az email címem
  • MrTressy #4
    hamar sok rajongója lesz ne félj csak ne lenne a magyar szinkron olyan szörnyü
  • akyyy #3
    pedig emlékszem anno ment az esmeralda, és alul felül "fényujkságba" kiiratták hogy "Elkapták a wiskist" ,lol
  • Blasta #2
    Biztos nincs semmi párhuzam az rtl-en "A szökés" sorozat műsorratűzése és e között...
  • 0Speed0 #1
    Hamár mással nem, hát ezzel legyen ismert Hungary...