Ötvös Tibor

Folytatódik Superman kalandja

Bár a Bryan Singer rendezte Superman visszatér nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket - hazájában megbukott - mégis megkezdődtek a folytatás előkészületei. A rajongóknak jó hír lehet, hogy ismét Zod admirális lesz a következő film főgonosza.

A filmvilág szereplői meglepetten konstatálták, hogy a világ egyik leghíresebb szuperhőse, Superman legújabb kalandja csúnyán leszerepelt. Hazájában közel 100 milliós minuszban van és összbevétele sem értel még el a 260 milliós gyártási költségeket (pontosabban 241 milliónál tart).

Bryan Singer így elkönyvelheti karrierje legelső bukását, mely a film megnézése után sajnos megérdemelt volt. Ám úgy tűnik, a gyártó Warner Bros nem nagyon lombozódott le és elkezdődtek a XXI. századi Superman második részének előkészületei.

Arról egyenlőre nincs hír, hogy ismét Singer rendezi-e a filmet. Az viszont biztosra vehető, hogy a Superman II-ben már egyszer feltűnt Zod admirális újból visszatér és ismét hősünk életére tör.

Az 1980-as eredetiben Terence Stamp alakította a Krypton bolygóról három társával száműzött gonosztevőt. A Földre érkezvén a trió rádöbben, hogy emberfeletti erővel rendelkeznek és eme újdonsült képességüket nem éppen a jó szolgálatába állítják.

Amint újabb hír érkezik a folytatással kapcsolatban, beszámolunk róla.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Falatka2003 #8
    Kb. most.(?)
  • gazgoblin #7
    "Nem is a stori jelent élményt, hanem hogy Superman-t látom akció közben."

    Ajánlom figyelmedbe a Rocco srác filmjeit ^^
  • Chris05 #6
    Személy szerint nekem is tetszett, mondjuk képregénybuzi voltam gyerkőcként, valahogy az ilyen történeteket mindig szeretni fogom. Nem is a stori jelent élményt, hanem hogy Superman-t látom akció közben. Nekem ez elég is ahhoz, hogy megnézzem a filmet, akármilyen kritikát is kap.
  • Blasta #5
    Vajon mikor jönnek le az emberek a digitális effektusok hájpolásáról és mikor fogják már leszarni azt, ha CSAK látványos egy film????
  • Darth Sith #4
    "Bryan Singer így elkönyvelheti karrierje legelső bukását, mely a film megnézése után sajnos megérdemelt volt"
    szerintem elég jóra sikeredett. Leszedtem, itthon is megnéztem. Ritkán veszek meg filmeket eredetiben, mivel nem sok érdemli meg, de mint például az összes Star Wars vagy a Batman Begins, ezt is megfogom venni. Szerintem megéri, elég jóra sikeredett. De lehet hogy csak azért vagyok elfogult, mert ilyen képregényeken és rajzfilmeken nőttem fel.
  • edios #3
    Miért sikerült annyira gyengére? Nekem az volt a benyomásom másodszori megnézésre is, hogy pozitívum: látványos, negatívum: uncsi. Nekem vhogy semleges a film, de örülök, hogy folytatják, mert a régieket nagyon szeretem!
  • Troll #2
    Ugyan rég kinőttem már a "haverokkal szétkommentáljuk a filmet a mozinézők örömére" korból, de a Superman-en ki-kicsúszott belőlem pár keresetlen megjegyzés. Nem azért néztem meg, mert hatalmas színészi munkára számítottam, vagy hihetetlen komplex sztorira, de még a képregény adaptációk sorában is meglepően gyengére sikerült. Gondolom azért erőltetik a folytatást, mert Superman Amerikában idol, akit nem lehet elsőre félredobeni a gyenge bevételek miatt...
  • bertino #1