Ötvös Tibor

Natalie Portman lesz Indy lánya?

A legújabb hírek szerint a kalandor régésznek a film negyedik részében mégsem fia lesz. Hollywoodban tudni vélik, hogy Indynek következő kalandjában saját lánya lesz segítségére.

Hatalmas várakozás előzi meg Indiana Jones legújabb kalandját. Ennek legjobb példája az, hogy a film készítésének minden mozzanatára rajongók milliói csapnak le.

Legutóbb például Frank Marshall jelentette be, hogy Ausztráliában zajlanak majd az Indy 4 munkálatai, valamint egy szépségkirálynő is jelezte: szerepet kapott a filmben. Most pedig újabb, ám az előzőknél jóval érdekesebb hír ütötte fel a fejét Hollywoodban.


Indy lánya?

Az eddigi találgatások szerint a kalandor régésznek ugyanis két segítőtársa akad majd a legújabb epizódban. Az egyik a régiségrajongó apa, aki ismét Sean Connery prezentálásában tárul a rajongók szeme elé, a másik pedig saját fia, aki a következő generációt képviseli a családban.

Ám most úgy tűnik, hogy Indynek lánya lesz - legalábbis ezt szivárogtatta ki Karen Allen, az Indiana Jones és az Elveszett Frigyláda fosztogatói női főszereplője. Egyik nyilatkozatában ugyanis elárulta, hogy napjaink egyik legkeresettebb színésznője, Natalie Portman volt meghallgatáson George Lucasnál és állítólag már a szerződést is megkötötték.

Ezt támasztja alá az a hír is, hogy David Koepp újból nekiugrott a forgatókönyvnek, amit már Steven Spielberg is "jóváhagyott".

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Psyho06 #12
    úgy látszik ma már az a divat mikor a nő menti meg a férfit...
  • Indigo #11
    Az A.I. az egyik kedvenc filmem, a (szerintem nem létező, vagy elhanyagolható) logikai hibáival együtt :))
  • Morden23 #10
    Ahol konkrétan Spielberg rendezte a filmeket, ott annyira nem lehet rosszat mondani rá, részemről a "negatív" oldalon csak a JP: The Lost World-öt, valamint a Saving Private Ryan-t tudom említeni.

    Megint másik kérdés, hogy mikhez adja a nevét a fószer.

    Az Indy 4-et konkrétan ő rendezi, tehát azért még van remény rá, hogy valami normálisat kihoznak belőle, de azért nem árt a gyanakvás és óvatosság :(
  • Marlosh #9
    Csak szemelyes velemeny a filmekrol! Felesleges elkazdeni barkinek is bizonygatni,hogy de pedig milyen jok,mert........
  • Marlosh #8
    pl. A.I.(logikai hibakkal)
    MIB 1-2 (bar csak executive producer volt)
    Jurassic Park 1-3 (szinten executive producer,a 4-rol meg nem tudok velemenyt mondani:))
  • Indigo #7
    Lukácsban már én sem bízok, de Spielbergben nagyon is. Nem tudom milyen filmjeire gondolsz, amik egyre rosszabbak.
  • pauly #6
    hát igen,szerintem ennek már nem lesz meg az a hangulata,már azért sem :(
    Jobb lett volna ha nincs lánya inkább és a 40-es években folytatódik tovább..
  • Moyko #5
    én azt sajnálom hogy nagyon teccet a 40 évek beli éra... sajnos ez áttolódik 1960 ra minimum...
  • Hoz_Hun #4
    Natalie Portman

    Szerintem Spielbergék nem igazán tudnak buktát összehozni (ahogy Uwe Boll meg nem tud nem buktát). Én látatlanba mondom, hogy tuti megnézem.
    Ezen a Natalie Portman dolgon nem vagyok meglepve (mármint, hogy lánya lesz Indynek, nem fia). Manapság a népeknek jobban bejön, ha valami csaj teszi-veszi magát a képernyőn. Nekem is.
  • Marlosh #3
    Ugyan sem Spielbergben,sem Lucasban nem bizok (az ido elorehaladtaval egyre szarabb dolgokat produkalnak), de Fordban es Conneryben igen! Meg nem lattam rossz filmeket toluk (vagy mondjuk inkabb ugy,hogy mindegyik tetszett amiben szerepeltek)
    Remeljuk ez sem lesz bukta...