Ötvös Tibor

Két Hulk film készül?

A legújabb hírek szerint a Marvel nem túl elégedett az Universal teljesítményével és saját kezébe veszi Hulk sorsát. A DVD-re készülő második rész mellett a képregényforgalmazó cég Incredible Hulk címmel saját filmet is készít.

Amint arról már mi is beszámoltunk, Ang Lee közepes sikert elért képregényfilmje, a Hulk folytatást kap. Minőségére elég annyit mondani, hogy az Universal egyből DVD-re küldi a filmet.

A Marvel fejeseinek viszont nem tetszik ez a hozzáállás és úgy döntöttek, saját kezükbe veszik a zöld óriás sorsát. A DVD-kiadással már nem tudnak mit kezdeni, a szerződés értelmében az meg fog jelenni az Universal égisze alatt. A cég azonban úgy döntött, hogy újabb mozifilmet forgat Hulk kalandjaiból.


Pontosabban mondva feldolgozza Ang Lee 2003-as filmjét - igen, újabb remake a láthatáron. Az eddig kiszivárgott hírek szerint a főszerepben nem Eric Bana lesz látható, őt ugyanis a Universalhoz kötötte a szerződése, így most folynak a válogatások Hulk szerepére.

Az Incredible Hulk munkacímmel ellátott produkció címszerepére esélyes többek között Brendan Fraser és Adam Garcia is. A történet pedig ismét azt mutatja be, hogyan is lett Bruce Bannerből Hihetetlen Hulk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Jim Kirk #19
    Fölösleges lenne feldolgozni egy amúgy is zseniális filmet. Inkább azzal törödnének a készítők, hogy az új Hulk-film ismét a karakterekkel foglalkozzon és ne azzal, hogy hol mekkora a robbanás.
  • savior #18
    a fantasztikus 4-es olyan jo volt, hogy kis hijjan bealudtam rajta
    a hulknak egyedul a vege tetszett, amikor mar ment az action, de a film tobbi resze szerintem kritikan aluli volt
    a spawn viszont szerintem az eddigi legjobb kepregeny feldolgozas... talan az x-men-ek es a regi batmenek veszik fel vele a versenyt
  • Derapo #17
    A Hulk az jobbat érdemelt volna, nem volt rossz de lehetett volna sokkal jobb is.Szerintem nem remake lesz hanem egy különálló film egy új feldolgozás akkor semmi baj.Pókember is vót má egy pár régebben.
  • Derapo #16
    A a pokolfajzat is jó vót nem?
  • rgerg #15
    Az elős egy óra nélkül egész néhető volt a film...
  • Morden23 #14
    "A mi filmjeink szívnonala olyan magas, hogy meg sem jelennek a moziban."

    Egyből kiadjuk dvd-n.
  • Szkifi #13
    Az Incredible Hulkot nem most találták ki, hanem a MARVEL már jó sok képregényéből csinált Incredible változatot, amiben átdolgozta régebbieket.
  • azirafael #12
    X-men, Pókember ami kafa, a többi nagyon gyenge lett (nem csak Marvel képregényre értem).
  • pauly #11
    szerintem a fantasztikus 4-es is elég gyenge let...
  • Atyus #10
    Ang Lee filmje igencsak katasztrófális és unalmas volt. Nem hiszem el, hogy ha a Pókembert, Fantasztikus 4-est és egyéb Marvel adaptációt el tudták készíteni élvezhető módon, akkor - szerintem - jogos igény, hogy egy méltó film készüljön el.