Ötvös Tibor

Van képünk hozzá: A holtak kincse

Alig egy hónap és a mozikba kerül A Karib-tenger kalózai második része. A holtak kincse alcímet kapott alkotás ismét remek kis kalandfilmnek ígérkezik. Íme pár kép a sikergyanús filmből.

A "Van képünk hozzá" rovat általában olyan képekkel szolgál, melyeket hazánkban először az SG.hu tár látogatói elé. Most azonban egy olyan film képkockáiról van szó, melynek már előzetese is letölthető.

Az indok egyszerű: az idei év egyik legnagyobb sikerre számító filmjéről van szó, melynek alig egy hónap múlva - egészen pontosan július 20-án - meglesz a hazai bemutatója is. Lássuk, miről is szól majd A Karib-tenger kalózai: A holtak kincse.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Jack Sparrow kapitánynak ezúttal is természetfeletti kalózokkal gyűlik meg a baja. Kiderül ugyanis, hogy egy régi vérszerződés miatt még mindig a legendás Davey Jones, a Bolygó hollandi nevű szellemhajó kapitányának adósa. Jacknek mihamarabb rendeznie kell tartozását, különben örök átokra és szolgaságra ítéltetik.

ű Az első rész 140 milliós előállítási költségeit többszörösen behozta. Világviszonylatban összesen 653 millió dollárt jövedelmezett, mellyel 2003 egyik legsikeresebb filmje lett. A folytatás azonban mindössze 100 millióba kóstált, hiszen a mindenhol feltüntetett 200 millióból a zseniális Gore Verbinski egyből két részt forgatott le.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

A főbb szerepekben természetesen visszatérnek a már jól ismert színészek. Johnny Depp (akit Jack Sparrow kapitány szerepéért Oscar-díjra jelöltek), Orlando Bloom, Keira Knightley, Jack Davenport és Jonathan Pryce mellé azonban sikerült újabb világsztárokat leszerződtetni. Így Davey Jones, a szintén zseniális Bill Nighy, míg Bloom filmbeli apja Stellan Skarsgård prezentálásában tárul majd szemünk elé.

Klikk ide! Klikk ide!

És természetesen folyamatosan jönnek a hírek a franchise háza tájáról. A legfontosabb, hogy Johnny Depp szívesen eljátszaná negyedszer is a hóbortos kapitány szerepét. Ezen kívül említést érdemel még, hogy Depp régi terve, miszerint filmbeli apját a Rolling Stones gitárosa, Keith Richards alakítsa, megvalósult. A zenész azonban majd csak a trilógia záró darabjában teszi tiszteletét.

Amerikában július 7-én kerül mozikba A holtak kincse.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Arucard #3
    azaz, hajráááááááááááá
  • Soundmaker #2
    Az utóbbi 2-3 év egyik legeredetibb, legkreatívabb, legszórakoztatóbb filmje volt a Karib-tenger kalózai. Az első rész magasra tette a mércét, remélem a második résznek sikerül überelnie az elsőt. Az biztos hogy erre a filmre nem fogom sajnálni a pénzt. A hulladék tömeggyártott filmektől már herótom van, úgyhogy nem is rossz hogy jön a folytatás. Kár hogy kalandfilmekből manapság gyér a felhozatal. Mostanában csak a "katasztrófa történt, fuss az életedértes, szerelmeskedős gyilkolászós, agyament lélekdrámázós, véreben tobzódós kibelezős, gagyipoénos vígjátékozós" B, vagy C kategóriás filmeket tolják be a moziba...

    Szóval hajrá Jack Sparrow!!!
  • bertino #1