Ötvös Tibor

Trilógiává bővül A rózsaszín párduc

Bár Steve Martin Clouseau felügyelője nem aratott osztatlan sikert, a stúdió mégis lát benne fantáziát. A komikus egyből két folytatásra is szerződött, így a XXI. századi A rózsaszín párduc trilógiává bővül.

A nem túl sikeres A rózsaszín párduc fogadtatása ellenére a készítők nem keseredtek el. A világszerte összesen közel 160 millió dolláros bevétel nem túl jó teljesítmény, bár ez közel a duplája a gyártási költségeknek.


A Pókember 100 év múlva

Így a producerek rögtön léptek és további két filmre szerződtették Steve Martint, aki így trilógiává bővíti a XXI. századi Clouseau felügyelő nyomozásait. Az első részből megismert karakterek (Kevin Kline, Jean Reno, Emily Mortimer) a további epizódokban már nem térnek vissza. Az új szereplők közül egyelőre csak egy újabb énekesnő, az S Club 7-ben daloló Rachel Stevens neve ismert.

Az azonban igen, hogy a Tucatjával olcsóbb rendezője, Shawn Levy szintén kikerült a stábból. Helyét a Kidobós - Sok flúg disznót győz direktora, Rawson Marshall Thurber veszi át, aki Mike Saltzmannal karöltve a forgatókönyvért is felel majd.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Inquisitor #12
    Steve Martinnak volt sok jó filmje, legtöbben sajátos, Steve Martinos humorral ... pár éve viszont megy lefelé a szekere a leejtőn, meg sok más korábban pompás színésznek. Nem kéne gagyi folytatás-folytatásában meg remakekben szerepelnie, ennél sokkal többet ér.
  • SSeth #11
    Steve Martin :D:D:D:D
    A nagy nevettető... hahaha.
    Egyébként sajnos az a helyzet, hogy nem tudnak újat alkotni ott Hollywood-ban és feldolgozásokat csinálnak. Valóban az a legjobb szó, hogy izzadtságszagú. Írják, hogy visszahozta a bele fektetett összeg dupláját. Hát egy pillanatig ne gondoljátok, hogy más volt a célja.
  • Tomalak #10
    A két Kabost nem hogy egy lapon de egy könyvben nem lehet említeni, szvsz Kabos Gyula magasan mindenidők egyik legjobb színésze.
  • Blackluck #9
    Nekem mondjuk Kabos László tetszik jobban, bár persze az én véleményem. Aki szereti és meg tudja nézni annak javaslom vasárnap a filmmúzeumon a Hét tonna dollár című filmjét.
  • Blackluck #8
    Na igen az eredeti Peter Sellers-es részek valóban sokkal jobbak, azokat aligha lehet megismételni. Viszont bizakodok , hiszen szinte a teljes csapatot lecserélik talán, ezúttal vmi jobbat alkotnak. Bár igaz h korábban is próbálták már Peter Sellers nagyságát utolérni egy-egy rózsaszín párduc folytatásban, de azokban se igazán sikerült. a magyar szinkron pedig valóban zseniális volt hozzá.
  • hypno #7
    Peter Sellers szerepeit újra eljátszatni kb olyan mint Kabos Gyuláét.
    Izzadságszagú a dolog. Mindenki az eredeti csetlés-botlást látja maga előtt, ahhoz hasonlít. Joggal, mert zseniális volt.

    Meg lehet nézni ezeket is: Estély habfürdővel, Ordító egér, Egér a Holdon
  • nimfas #6
    "- Elnézést, harap a kutyája?
    - Nem....
    - Wau-wau...
    - NEM AZT MONDTA, HOGY NEM HARAP A KUTYÁJA?!?!
    - Ez nem az én kutyám."

    :-D
  • nimfas #5
    Az eredeti 1000x jobb Peter Sellers főszereplésével... és az új verzióban Reno által játszott szereplő a régiben egy japán (vagy kínai :-D) fickó szintén szenzációs... bár ott a szolgáját játsza... kicsit olyan érzésem vlt mikor láttam a 2006-os változatot, mintha az Amerikai Taxit nézném.... még jó hogy egyiket sem moziban néztem. Most igazán bánnám az időt amit elpocsékoltam volna. Az Amcsi taxit 10-15 perc után töröltem is. Bár a Reno Jöttünk láttunk amerikai verzióját még nem láttam, de gyanítom az is rosszabb, mint az első 2 francia rész :-(

    Tehát aki nem látta az eredeti rózsaszín párduc filmeket irány a videótéka !!! :-D
  • winters123 #4
    igaz én se láttam az eredetit de nagyon tetszett a Steve Martinos :)
  • Benedicht #3
    Kivancsiva tettel milyen lehet az eredeti. Baratnommel konnyesre nevettuk(enyhe megfogalmazas) magunkat.