12
-
Inquisitor #12 Steve Martinnak volt sok jó filmje, legtöbben sajátos, Steve Martinos humorral ... pár éve viszont megy lefelé a szekere a leejtőn, meg sok más korábban pompás színésznek. Nem kéne gagyi folytatás-folytatásában meg remakekben szerepelnie, ennél sokkal többet ér. -
SSeth #11 Steve Martin :D:D:D:D
A nagy nevettető... hahaha.
Egyébként sajnos az a helyzet, hogy nem tudnak újat alkotni ott Hollywood-ban és feldolgozásokat csinálnak. Valóban az a legjobb szó, hogy izzadtságszagú. Írják, hogy visszahozta a bele fektetett összeg dupláját. Hát egy pillanatig ne gondoljátok, hogy más volt a célja. -
#10 A két Kabost nem hogy egy lapon de egy könyvben nem lehet említeni, szvsz Kabos Gyula magasan mindenidők egyik legjobb színésze. -
Blackluck #9 Nekem mondjuk Kabos László tetszik jobban, bár persze az én véleményem. Aki szereti és meg tudja nézni annak javaslom vasárnap a filmmúzeumon a Hét tonna dollár című filmjét. -
Blackluck #8 Na igen az eredeti Peter Sellers-es részek valóban sokkal jobbak, azokat aligha lehet megismételni. Viszont bizakodok , hiszen szinte a teljes csapatot lecserélik talán, ezúttal vmi jobbat alkotnak. Bár igaz h korábban is próbálták már Peter Sellers nagyságát utolérni egy-egy rózsaszín párduc folytatásban, de azokban se igazán sikerült. a magyar szinkron pedig valóban zseniális volt hozzá. -
hypno #7 Peter Sellers szerepeit újra eljátszatni kb olyan mint Kabos Gyuláét.
Izzadságszagú a dolog. Mindenki az eredeti csetlés-botlást látja maga előtt, ahhoz hasonlít. Joggal, mert zseniális volt.
Meg lehet nézni ezeket is: Estély habfürdővel, Ordító egér, Egér a Holdon -
nimfas #6 "- Elnézést, harap a kutyája?
- Nem....
- Wau-wau...
- NEM AZT MONDTA, HOGY NEM HARAP A KUTYÁJA?!?!
- Ez nem az én kutyám."
:-D -
nimfas #5 Az eredeti 1000x jobb Peter Sellers főszereplésével... és az új verzióban Reno által játszott szereplő a régiben egy japán (vagy kínai :-D) fickó szintén szenzációs... bár ott a szolgáját játsza... kicsit olyan érzésem vlt mikor láttam a 2006-os változatot, mintha az Amerikai Taxit nézném.... még jó hogy egyiket sem moziban néztem. Most igazán bánnám az időt amit elpocsékoltam volna. Az Amcsi taxit 10-15 perc után töröltem is. Bár a Reno Jöttünk láttunk amerikai verzióját még nem láttam, de gyanítom az is rosszabb, mint az első 2 francia rész :-(
Tehát aki nem látta az eredeti rózsaszín párduc filmeket irány a videótéka !!! :-D -
winters123 #4 igaz én se láttam az eredetit de nagyon tetszett a Steve Martinos :) -
Benedicht #3 Kivancsiva tettel milyen lehet az eredeti. Baratnommel konnyesre nevettuk(enyhe megfogalmazas) magunkat. -
Inquisitor #2 Eredetis SOKKAL jobb volt. Pláne a Márkus László féle szinkronnal.
"Merre van a medönszié?", "Ez a mazsom a magáé?" -
5i #1 Erre kíváncsi leszek!