Ötvös Tibor

Ridley Scott Pesten forgat

A világhírű rendező, Ridley Scott többek között hazánkban forgatja le hatrészes filmsorozatát, mely a The Company címet kapja majd. A forgatókönyvet A sólyom végveszélyben írója, Ken Nol heggeszti.

Az elég kétes minőségű A harag napja után ismét világsztár forgat hazánkban. Steven Spileberg után ugyanis Hollywood másik nagy kasszasiker-gyártója, Ridley Scott is Budapestet szemelte ki legújabb munkája egyik helyszínéül.

A hatrészes minisorozat, a The Company Robert Littell bestellerjéből készül. A hazánkban is kapható A cég című sikerkönyv történetének középpontjában egy, a CIA soraiba sikeresen beépült kém utáni hajsza áll, melybe bekapcsolódik a Moszad, a KGB és az MIS is. A könyvből A sólyom végveszélyben forgatókönyvírója, Ken Nol készít forgatási vázlatot.


A forgatást augusztus 14-én kezdik meg Torontóban, majd szeptember 22-én jönnek hazánkba, innen pedig tovább Puerto Ricóba. A pesti helyszín választása nem véletlen, hiszen Magyarország fontos szerepet kap a történetben is. A Hidegháború végétől a Szovjetunió összeomlásáig tart a hajsza és így az '56-os forradalom is a történet szerves részét képezi majd.

Ridley Scott számára nem lesz ismeretlen a sorozatgyártás. A TV2-n is látható Gyilkos számok készítéséből is szervesen kivette a részét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Bohun #7
    "A Hidegháború végétől a Szovjetunió összeomlásáig tart a hajsza és így az '56-os forradalom is a történet szerves részét képezi majd."

    Nemtudom.... az 56'os forradalom a hidegháboru alatt történt és nem utána....:))) szal...
    A SzovjetÚnió jelentette a Hidegháború végét is...
    Így ez az idézet értelmezhetetlen. MEg akkor mi köze 56hoz?
  • Feriboy #6
    Kíváncsian várom :) Remélem az 56-tal foglalkozó rész nem arról fog szólni hogy egy "hős amcsi" robbantotta ki a forradalmat.
  • Inquisitor #5
    MIS = MI6?
  • Ordel #4
    "A TV2-n is látható Gyilkos számok készítéséből is szervesen kivette a részét."
    Ezt azért erősen kétlem...
  • Panyi #3
    Ez jó lesz akkro a sorozat
  • benyas #2
    Ezt nevezem :)
    Szívből gratulálok!