Ötvös Tibor

Megvan az Alien vs Predator 2 rendezője

A Fox felkérte az X-Men: Az ellenállás vége és a Holnapután vizuális effektjeiért felelős duót, Greg és Colin Strauset, hogy vezényeljék le az Alien vs Predator 2-t. A testvérpárnak ez lesz az első rendezése.

Amint arról már mi is beszámoltunk, a Fox folytatja az anyagilag tűrhetően, ám kritikailag kevésbé jól szereplő Alien vs Predator-t. A rendezésre - meglepő módon - egy eddig elég ismeretlen testvérpárt, Greg és Colin Strauset kérték fel.

A két férfiú eddig videóklippek készítésével és vizuális effekteket gyártó cégükkel szerzett hírnevet. Utóbbi már bizonyított, hiszen mind a Holnapután, mind az X-Men: Az ellenállás vége rendkívül látványosra sikeredett.


A forgatókönyvet heggesztő Shane Salerno már elkészült a történettel, melyről eleddig alig-alig szivárgott ki valami. Az bizonyosnak tűnik, hogy jóval az első rész eseményei elött zajlanak majd a cselekmények.

"Szeretnénk az eredeti Alien és Predator filmek hangulatát és látványvilágát idéző filmet készíteni" - nyilatkozta Colin Strause. "Az első résszel ellentétben azonban mi nem az akcióra, hanem inkább a horrorisztikus látványra és hangulatra kívánunk koncentrálni."

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Esrohnoil #18
    Gyerekek, én előre félek... Csinálnak megint egy látványorgiás filmet, szuper effektekkel, a történet meg egy nagy NULLA lesz, tele logikátlan dolgokkal.
    Bárcsak ne lennének jók az előérzeteim...
  • Metadrone #17
    Meg az AvP1-be milyen elbaszott egy hőlástása volt a predatornak? Nem az a klasszikus kék hanem valami szar. Még a predator hangját is elbaszták.
  • Broafka #16
    amúgy Alen Ripley hadnagy az alien filmbe szerintem nagyon bele illett, én nagyon bírtam a csajt, jó nem egy bombázó (ma már aztán végképp nem az), de mondjuk ugyanolyan fiatalon mint az Alien trilógiában, visszatérne, szerintem nem lenne olyan rossz

    én azt mondom hogy nyugalom, és lássuk mi lesz belőle :)
  • Broafka #15
    Ha nem tudnám hogy más rendezte, azt mondanám hogy az elsőt Uwe Boll rendezte
    mert az első az ismét egy nagyon elbaszott játékból film lett
    pedig én hogy vártam, R.I.P.
  • Prof William #14
    Talán majd egyszer.
  • Hoz_Hun #13
    Ez így van.
    Prof, nem akarsz forgatókönyvet írni? Látatlanban mondom, jobb lenne.
  • Prof William #12
    "A testvérpárnak ez lesz az első rendezése."

    Nem tudom eldönteni, hogy ez most jó hír vagy rossz?

    Megmondom mi kéne!

    Alien+Predator+jövő+távoli kolónia+rakat tengerészygalogos+csini főhősnő(nem ripley)+jó forgatókönyv(megcsinálhatnák akár az avp2 játék szoriját is nagyon jó lenne)+ jó efekktek.

    Ennyi kéne egy jó AvP filmhez!

    Szánalmas, hogy még enyit sem bírnak megtenni! Jah azért meg kéne egy kicsit szenvedni...

    Hollywood meg rájöhente hoyg a rajongók normális átoratokat akarnak, nem pedig egy csomó hulladés "based on"-t.



  • Hoz_Hun #11
    Ebből hogy tudnak horrort csinálni?
    Az Alienek még hagyján, de egy Predator annyira félelmetes mint Rambó. Szerintem ők inkáb (anti)hősök, és jobban passzolnak valami látványos vizuális orgazmus formályában, mint sötétben botorkálás (rámugrik a macska) rémisztgetés. Persze nem olyan gagyi történettel mint az AvP 1.
    Nekem űrhajó kell!!! Űrhajó és űr!!
  • moRtiZ #10
    Izé :). Ridley Scott a Párbalyhősök (The Duellists) c. filmjével kezdett mozifilmeket csinálni és az sem volt egy rosz film! :)
  • Dakkon #9
    első, de ha belegondolsz h az alien 1-et rendezó Ridley Scott -nak is az volt az első filem...akkor kicsit másképp néz ki a dolog... :D