Megvan az Alien vs Predator 2 rendezője
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bárcsak ne lennének jók az elõérzeteim...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
én azt mondom hogy nyugalom, és lássuk mi lesz belõle 😊
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
mert az elsõ az ismét egy nagyon elbaszott játékból film lett
pedig én hogy vártam, R.I.P.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Prof, nem akarsz forgatókönyvet írni? Látatlanban mondom, jobb lenne.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nem tudom eldönteni, hogy ez most jó hír vagy rossz?
Megmondom mi kéne!
Alien+Predator+jövõ+távoli kolónia+rakat tengerészygalogos+csini fõhõsnõ(nem ripley)+jó forgatókönyv(megcsinálhatnák akár az avp2 játék szoriját is nagyon jó lenne)+ jó efekktek.
Ennyi kéne egy jó AvP filmhez!
Szánalmas, hogy még enyit sem bírnak megtenni! Jah azért meg kéne egy kicsit szenvedni...
Hollywood meg rájöhente hoyg a rajongók normális átoratokat akarnak, nem pedig egy csomó hulladés "based on"-t.
Az Alienek még hagyján, de egy Predator annyira félelmetes mint Rambó. Szerintem õk inkáb (anti)hõsök, és jobban passzolnak valami látványos vizuális orgazmus formályában, mint sötétben botorkálás (rámugrik a macska) rémisztgetés. Persze nem olyan gagyi történettel mint az AvP 1.
Nekem ûrhajó kell!!! Ûrhajó és ûr!!
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Nagyon kivancsi leszek. Hajra
Ez ellentmondás. Egyik film sem volt igazán horror. Legalábbis nem az elsõ részek és pláne nem a látvány. Sokkal többet lehetett sejteni, mint látni.
pf 😊
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Ezt jól is teszik! (bár nekem az elsõ rész is tetszett)
\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"