MTI

Indul a Nagy Nővér

Indul a "Nagy Nővér", vagyis a Big Brother női változata Angliában; igaz, az új valóságshow természeténél fogva sokkal csendesebb lesz a BB-nél, mivel egy apácarend vastag falai között játszódik majd.

A The Sun, a legnagyobb brit bulvárlap pénteki beszámolója szerint a BBC tévé kettes csatornáján e hónap közepén kezdődő műsorfolyam négy, eddig meglehetősen világi életet élő hölgy önkéntes apácalétét követi nyomon, negyven napon és negyven éjen át. A Nyugat-Sussex grófságbeli Arundel klarissza-rendi kolostorába egy 44 éves színésznő, egy 25 éves énekesnő, egy 43 éves pubtulajdonos - vagyis kocsmárosné -, és egy 33 éves költőnő vonul be.

A lap - közelebbi azonosítás nélkül - megírja, hogy egyikük kigyógyult alkoholista, másikuk elvált, egy átmeneti apácajelöltnek pedig három gyermeke van. Az önkéntes részvevők a The Convent (A zárda) című műsor negyven napjában teljesen el lesznek vágva a külvilágtól, családtagjaikkal sem tarthatják a kapcsolatot. A produkciós cégnek tisztán női stábot kellett összeállítania ahhoz, hogy a műsor készítői dolgozhassanak a kolostoron belül.

Angela Lyden apácafőnöknő a The Sunnak elmondta: először voltak ugyan rossz érzései, de aztán arra a következtetésre jutott, hogy a műsor "nagyszerű alkalmat kínál a kolostorbeli életet övező mítoszok és sztereotípiák eloszlatására".

Az apáca-valóságshow mindenesetre nyilván jóval nyugodalmasabb lesz, mint a brit Channel 4 kereskedelmi adón éppen most futó új, hetedik Big Brother-folyam, amely médiaszakértők szerint minden eddiginél "idegbajosabb", a szó szoros értelmében. Az egyik szereplőt például nem sokkal a BB7 két héttel ezelőtti indulása után ki kellett hozni a házból, miután kilátásba helyezte, hogy egyenes adásban vet véget életének.

Pszichiátriai szakértők az eset után súlyos bírálatokkal illették a Big Brother készítőit a szereplők nem megfelelő szűrése miatt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Morden23 #8
    Megnézem azt a rendet, ami ebbe belement. Azok annyira lehetnek igazi apácák, mint amennyire én vagyok pap.
    Gondoljátok meg, egy sima apácarend miért lenne izgalmas? Minden nap PONTOSAN UGYANAZT, PONTOSAN UGYANÚGY csinálják, mert ugye dogmák, rituálék.
    Ezzel szemben itt mi lesz? ->
    Esther nővérről kiderül, hogy régen bandapicsa volt, hiszen a bal mellére egy vigyorgó sátánfej van tetoválva.
    Gabrielle nővér éveken át rejtette leszbikus vágyait, de most, a TV hatására megnyílik.
    STB...

    Az egész egy tragédia. Amúgy nem paráznék, a magyar ember nagy ökör, lesz ennek valahogyan hungarikum változata.
    Ha évekig nézék a társadalom perifériájáról összeszedett genetikai selejtek tömegét, és hozzájárultak ahoz, hogy ezek az untermensch-ek munka és hozzáértés nélkül akár egy 1000-est kapjanak, akkor én már nem lepődöm meg semmin.
  • teddybear #7
    A történelem folyamán az Egyház tagjai közül egyesek mindenféle disznóságban nyakig megmerítkeztek, pénzért, hatalomért. Sajnos.
    Azok pedig, akik hűen betartották a fogadalmakat, mehettek leprásokat ápolni, emberevőket téríteni.

    Hogy egy felszentelt zárdába hogy, és miként engedhették be ezt a csürhét, hát ez is megérdemelne egy-két kiátkozást!
  • teddybear #6
    "Pszichiátriai szakértők az eset után súlyos bírálatokkal illették a Big Brother készítőit a szereplők nem megfelelő szűrése miatt. "

    Én meg a készítőket, a szponzorokat, de leginkább a nézőket vizsgáltatnám meg, főleg ideg és elme alapon. Akinek a szobahőmérsékletet sem éri el az iqja, az folytathatná. A többi gyógykezelést kapna.
  • Radnix #5
    Ez nagyon dúrva... Nem tom mien apácák lehetnek akik ilyenbe bele1eznek... Biztos átverték őket, hogy ezzel istent szolgálják
  • Cheesy #4
    Még nem... A híresen elszabott magyar médiának nem kell sok ahhoz, hogy hű zombiainak újabb hülyeséget adjon főműsoridőben. Csak nem most, hanem 2-3 év múlva, amgyar változatban. Nem zárdával, hanem kéjházzal. Nem apácákkal, hanem morálisan kitörni akaró prostikkal.
    Hányingerem van a magyar csatornáktól.
    TvPaprika persze ROX. :D
  • NEOreg3 #3
    nyugi, nem fogják itthon leadni
  • sweech #2
  • turul16 #1
    Jujjj ,de jó ujabb valóságshow amit nézhetünk, örüljünk együtt