SG.hu

Szextra: dokumentumfilm-sorozat felnőtteknek

A Szextra, amely egy hatrészes későesti felnőtteknek szóló dokumentumfilm, júniusban indul az HBO műsorán. A sorozat Amerika milliókat érő pornó-üzletének kulisszatitkait tárja fel.

A kaliforniai San Fernando-völgy a felnőtt szórakoztatóipar fellegvára. Egy valóságos szubkultúra, sajátságos zsargonnal, szabályokkal, etikettel és erkölcsökkel. A nem kevesebb mint 12 000 embert foglalkoztató ipar évente körülbelül 10 milliárd dollárt hoz a többezer ittkészült film eladásából. A Szextra egy korábban névtelenségbe burkolózó témáról rántja le a leplet a kendőzetlenül ábrázolt színészek, producerek és szexológusok bemutatásával. Megismerteti a gyártás, az elosztás és az értékesítés különböző formáinak (film, TV, magazin, Internet) folyamatát.

A Szextra rendező-producere a televíziózás veteránjaként ismert Dan Chaykin. Az első részben néhány "völgybéli" filmes cég, egy Las Vegas-i kiruccanás, illetve az Adult Video News Awards kerül bemutatásra. Megtudhatjuk továbbá, hogy milyen is egy szereplőválogatás, illetve az, ha egy sztár szerelmes lesz.

A további – egyenként harminc perces - részek az internet pornóiparban betöltött szerepével foglalkoznak, valamint megismertetik az ipar néhány úttörőjét a 20. század elejéről. Ezen kívül szó lesz még a pornósztárok "tedd és ne tedd" listájáról is.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zro #2
    Vazzze, nincs HBO-m :(
    :))
  • Darth Sith #1
    mindenképpen megnézem :DDDD