Ötvös Tibor

Bővül a Transformers szereplőgárdája

Új tagokkal bővült a DreamWorks/Paramount égisze alatt készülő Transformers című film stábja. A nagy érdeklődésre számot tartható mozi forgatását most májusban kezdik el.

A hatalmas költségvetéssel, Michael Bay rendezésében készülő film szereplői közül eddig csak Shia LaBeouf és Travis Van Winkle neve kerül nyilvánosságra. A mai napon azonban további két karakter talált megszemélyesítőre.


Az első Jon Voight, aki az USA külügyminiszterének a szerepében tündökölhet. Bay és Voight immár másodszor dolgoznak együtt. A színész anno a kétes sikerű Peral Harborben alakította Roosevelt elnököt Bay kamerái előtt. Az afro-amerikai óriás, Michael Clarke Duncen szintén dolgozott már Bay-filmben. Az Armageddon és A sziget után immáron harmadszor parádézik a rendező utasításai szerint, méghozzá egy katona szerepében.

A "vicces szerepkört" ezúttal a Tripla vagy semmi két részével révbe ért Bernie Mac formálja meg. Az afro-amerikai komikus Bobby Boliviát, egy tipikus használtautó-kereskedőt kelt életre. A Halálosabb iramban feltűnt Tyrese egy Epps, míg John Turturro egy Simmons nevű alakot fog játszani.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Doom 4 #17
    nem tom nekem meg van a film de nem tom hogy eredeti e a szinkron ?
  • liberty2 #16
    Én a mai napig megszállotja vagyok a sorozatnak, persze mértékkel.
    Viszont amit nem találok ( más forumokba már beírtam ) az az eredeti 1986-os filmnek a legelső magyar szinkronja. Nem az ami manapság kapható a DVD-ken meg VHS-en, hanem az azoknál régebbi, amit talán egyszer, ha vetítettek a TV-ben. Onnan tudom, hogy az unokatestvérem annó felvette kazira és azon néztem addig, míg a kazetta meg nem adta megát.
    BÁRKI aki tud valamit esetleg a szinkronról, kérem írjon nekem, nagyon hálás lennék és kidobnám DVD Rip-el. PLZZZZ,a kár még fizetek is érte
  • Tauren5 #15
    Nem tom, hogy melyik a dedós. Az hogy Transformers-t nézek vagy ha inkább Teletabit.
    Szerintem igy nem lesz dedós ha filmben megcsinálják mert végülis felnőt emberek készitik a filmet. nem?
    Magyarul szerintem király lesz a film, mert gyerekkorom ótta imádom a Transformerst, és bevallom még néha nézem a mesét is a TV.
  • viizo #14
  • NEOreg3 #13
    oh my god (jaj Istenem)
  • viizo #12
    OMG? az mi?
  • Blasta #11
    OMG
  • Blasta #10
    Láttad a Citroen C4 reklámot?
    Na, úgy fognak átalakulni. Kész.
    :-)
  • viizo #9
    szerencsére most nem izgulok a megvalósítás miatt, mert a hatalmas költségvetés a Michael Bay neve nekem garancia a minőségi akcióra, a Sziget eszméletlen jóra sikerült legutóbb. ami nem tetszett tőle az a Bad Boys 2 volt, ami teljesen más irányba vitte el az első rész színvonalát.
  • viizo #8
    igeeeeen! vééégre! eszméletlenül várom, tényleg nagyon sokan ezen nőttünk fel, a képregény, a rajzfilmek, a játékok tizenéve milyen jók voltak...
    imádtam őket egytől egyig.

    valami manga transformers rajzfilmet adnak valamelyik rajzfilmadón, de mit mondjak, attól a hideg kiver, annyira gagyi, és alapból gyűlölöm a mangát...

    remélem mihamarabb a moziban látjuk Megatront és Optimusz fővezért :)