Ötvös Tibor

Alakul a Fűrész III

Újabb infók láttak napvilágot a világsikert aratott Fűrész harmadik részéről. Eszerint a forgatást május elsején kezdik meg Torontóban, a bemutató pedig idén októberben esedékes.

Lehet szeretni vagy utálni, de azt el kell ismerni, hogy a Fűrész egyedi színfoltot jelentett a már kissé bepunnyadt horror műfajában. A minimális költségvetéssel készült film hatalmas világsiker és megjelenése után azonnal kultuszfilm lett. A második rész még erre is rátett egy lapáttal és méltó módon folytatta a már megkezdett történetet.

Ezek után senkit nem ért meglepetésként a hír, hogy a Fűrész is trilógiává bővül. A harmadik részről eddig elég kevés információ látott napvilágot, ma azonban szinte elárasztotta a netet az adathalmaz. Ezek szerint a forgatás május 1-én kezdődik Torontóban, a bemutató időpontja pedig októberben esedékes.

A szereplők közül visszatér Tobin Bell Jigsaw és Shawnee Smith Amanda szerepében. Két "áldozat" személye is nyilvánosságra került. Az első Lynn, a 30-as éveinek végén lévő háziasszony és feleség, akinek - mint minden "áldozatnak" - akad némi rejtegetnivalója még saját családja elött is. A másik Jeff, aki nem tudta feldolgozni fia halálát. Baleset volt, de soha nem tudott megbocsátani magának.

A két szerepre még zajlik a válogatás. A direktori székben visszatér Darren Bousman is, aki Leigh Whannel forgatókönyvéből készíti filmjét.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Zenty #15
    Most már három-ba remélem elkapják a kis kurvát ,mert elég idegesitő volt ,hogy megussza ahogyan könyen a szar vén foszer is...
  • TarazaMavis #14
    Nos sztem Nyiri-nek igaza van az erőltetett jelzővel, de az csak azé vót, hogy nagyobb legyen a csattanó. S ha ezzel nem értetek egyet, akkor azt mondom elég csak Jigsaw szavaira figyelni a film során, ő megadta a választási lehetőséget főhősünknek, és szerintem inkább itt a szójáték és értelmezése volt a lényeg,nem a vér.A csajos ütőeres résznél azé én is fogtam a szék oldalát...
  • Anubys #13
    Öreg, te vagy nem láttad a 2-t, és úgy fikázod vagy nem fogtad fel, és úgy fikázod a 3-at... Nem tudom, melyik rosszabb. :)
  • DjDano #12
    Nyiri a fellegekben jár szó szerint
  • icewolf #11
    Ez is úgy végzi, mint a Freddy részek.... Tucatfilm... bár kétségtelen... JÓ tucatfilm...
  • Nyiri #10
    Huuuuu de megmondtad.
  • mesor #9
    Várom már a Fűrész vs Texasi Láncfűrészes-t!

    Bisztos lesz olyan szinten mint a Freddy vs Jason!
  • vg #8
    Te csak nézzél Bambit...
  • Gary #7
    Majd a "kis mókázása" életben tartja :) Amúgy emléxel, a második részben volt egy beépített ember, aki tovább viszi a "munkásságát"...
  • Zoldalma #6
    Es miert kellene neki ilyet csinalni? Attol meg hogy nem tudsz pudingot fozni, meg tudod mondani h rossz az ize...