Alakul a Fűrész III
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most már három-ba remélem elkapják a kis kurvát ,mert elég idegesitõ volt ,hogy megussza ahogyan könyen a szar vén foszer is...
Nos sztem Nyiri-nek igaza van az erõltetett jelzõvel, de az csak azé vót, hogy nagyobb legyen a csattanó. S ha ezzel nem értetek egyet, akkor azt mondom elég csak Jigsaw szavaira figyelni a film során, õ megadta a választási lehetõséget fõhõsünknek, és szerintem inkább itt a szójáték és értelmezése volt a lényeg,nem a vér.A csajos ütõeres résznél azé én is fogtam a szék oldalát... <#worship>#worship><#worship>#worship>
Spice Everywhere!
Öreg, te vagy nem láttad a 2-t, és úgy fikázod vagy nem fogtad fel, és úgy fikázod a 3-at... Nem tudom, melyik rosszabb. 😊
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Ez is úgy végzi, mint a Freddy részek.... Tucatfilm... bár kétségtelen... JÓ tucatfilm...<#pias>#pias>
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Huuuuu de megmondtad.
Várom már a Fûrész vs Texasi Láncfûrészes-t!
Bisztos lesz olyan szinten mint a Freddy vs Jason!
<#taps>#taps>
Bisztos lesz olyan szinten mint a Freddy vs Jason!
<#taps>#taps>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Te csak nézzél Bambit...
Majd a "kis mókázása" életben tartja 😊 Amúgy emléxel, a második részben volt egy beépített ember, aki tovább viszi a "munkásságát"...
"A jó szándék is: gazdagság, az önzetlenség: szép S a tisztességet díjazzák: egy mosoly a tiéd!"
Es miert kellene neki ilyet csinalni? Attol meg hogy nem tudsz pudingot fozni, meg tudod mondani h rossz az ize...
te nem tudsz ilyet csinálni
Igen...
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
Meddig el ez a fasz? Nem haldoklott eredetileg? :/
3. reszben kinyirhatnak mar es vege lehetne ennek baromsagnak. Elso resz jo volt. 2. eroltetett harmadik mar szar lesz?
3. reszben kinyirhatnak mar es vege lehetne ennek baromsagnak. Elso resz jo volt. 2. eroltetett harmadik mar szar lesz?
<#worship>#worship><#worship>#worship> Jigsaw mester!!!! Az iszonyat jó hogy a 2-ben végig szopat mindenkit.<#mf1>#mf1>
Ez az!!!!