Ötvös Tibor

Courtney Cox ismét tévézik

Courtney Cox Arquette visszatér a tévék képernyőire. A Jóbarátok egykori Monicaja ezúttal egy, a saját producersége alatt készülő drámasorozat, a Dirt bevezető epizódjában alakít főszerepet.

A Jóbarátok egykori sztárjai előbb-utóbb valahogy mind visszatalálnak a tévé képernyőjére. Leghamarabb a Joey-t alakító Matt LeBlanc tért vissza egy saját sorozattal. Matthew Perry szintén tévézik, most pedig a mozikban is szép sikereket elért Courtney Cox Arquette készít sorozatot. Az egykori Monica és férje, a színész David Arquette produceri felügyelete alatt készülő Dirt a szenzációhajhász újságírás világába kalauzolja el a nézőket.

A felvezető epizód egy pletykamagazin főszerkesztőjét, egy tudathasadásos paparazzit és egy törtető színészt állít a középpontba. Utóbbi legfőbb gondja "sztárnevének" kiválasztása.


Férj és feleség ismét együtt forgat

A sorozat szereplői közül eddig mindössze Lucy Spiller, a főszerkesztő és testvére, Leo karakterét osztották ki. Lucy Courtney Cox, míg testvére Will McCormack prezentálásában lesz látható. A bemutató időpontja egyelőre nem ismert.

Érdekesség, hogy az egykori sikersorozat női szereplői nagyobb sikert arattnak a mozik vásznain, mint férfitársaik. Matt LeBlanc mindössze két filmben szerepelt, azok meg is buktak. Matthew Perry kisebb sikereket tudhatott a magáénak, ám az utóbbi időkben csupán alkoholproblémáival tudta magára irányítani a figyelmet. David Schwimmer pedig alig-alig forgat.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Briony #1
    Kíváncsi vagyok, neki sikerül - e kitörni a Jóbarátok szerepkörből?
    Senki ne értsen félre, kedvelem mindegyik szereplőt, de ha valaki sorozatban válik népszerűvé, nehezen fogadják el filmben.