Ötvös Tibor

Győzike mégis visszatér

Bár Győzike ország-világ előtt megígérte, hogy életükből örökké kitiltja a kamerákat, ehhez képest mindössze 2 hónap után bejelentette, hogy hamarosan újból lesz Győzike-show.

Az ország egyik legismertebb romája, a Romantic frontembere Győzike. Az RTL Klubbon futó valóság-showja milliókat vonzott a tévék képernyői elé. Tavaly év végén a showman az Esti showder Fábry Sándorral egyik adásában bejelentette: többé soha nem éli az életét kamerák előtt. Ehhez képest eltelt 1 hónap és már forgatják a következő szériát.

Győzike saját bevallása szerint csak a rajongók miatt fogadja vissza a kamerákat életükbe. Tehát ezek szerint a csatorna által felkínált, valószínű több 10 milliós gázsi nem játszott szerepet a döntésben. A "sztár" egy interjúban elmondta, hogy a teljes gázsit jótékony célokra kívánja adományozni. Az, hogy ehhez mit szól a családja, azon belül is a sokat "szenvedett" Bea asszony, nem ismeretes.

Tehát örvendjünk emberek, hamarosan visszatér a - rajongók által a "Nép Gyermekének" nevezett - Gáspár Győző. Most már csak egy kérdés van: mi is lesz hétfőnként a TV2-n?

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • csgery #57
    Én is tisztában vagyok azzal , h a pali olyan sötét, h ha mellette elrepül egy varjú, azt hiszi vaku villant. Ezt az RTL klub is csak azért bocsájtotta műsorra a Győzikét, mert tudják, h nagyon sok olyan magyar állampolgár van, aki ezt megnézi, ki azért, mert szereti, és valaki csak azért, h egy jót röhögjön este. Valakinek vagy tetszik, vagy nem. Megmondom az őszintét, van amikor elindult ez a realitykomédia, én is néztem belőle pár részt, és aztán vettem észre, ettől nagyon mélyre süllyedhetek.
  • trident #56
    "Győző,RTL-klub!
    A kutya elvesztését semmivel nem lehet megmagyarázni,ráadásul hazudoztál,"az igazság a nyilvánosságra nem tartozik"-mondtad,sunyin elhallgassátok,mintha a néző hülye lenne!
    Szégyenteljes,büntetendő, amit a kutyával műveltetek az RTL stábbal közösen,a nézettségért!
    Ráadásul még szavaztatták is,(dupla haszon reményében FÓKUSZ),hogy bekerüljön-e adásba a kutya szenvedése!
    Ha büntudatod megszólalna,a"megjátszott gyászod"végett is letiltatnám,hogy adásba kerüljön az" általad szeretett"kutya szenvedése,mert egy igazi gazdi a kutyája szenvedését nem szeretné viszont látni.
    Szégyelje magát az RTL klub,hogy egy hűséges állat szenvedéséből üzletet csinál.s te is, amikor belementél a nagyobb haszon reményében.
    Hamár nyilatkozol,csakis az igazat,s olyan nincs,hogy az igazság nem tartozik a nyilvánosságra,mert az elhallgatott cselekedet mögött büntett rejlik.Bezzeg mikor téged a kutyához mérten enyhén helybehagytak,követelted az igazságot,a bűnös felderítését,a kutya is élőlény,vele szemben is kell,hogy az igazság kiderüljön,a bűnös bünhődjön gaztettéért!Rendőrségre miért nem jelentetted?Nehogy az igazság kiderüljön!Szégyen!A maradék bizalmat is elvesztetted a nézőkkel szemben,már aki még nézte a müsorod.
    Szégyen az is,hogy az az aranyos kislányod VIRÁG,még most is cumizik,nem Ő tehet róla,anyuka,ki a tiltásod ellenére nem egy cumit,20-at vett elő a kislánynak.Nincs cumi,punk-tum sírhatsz,majd abbahagyod.A cumi mérgező,meg lehet halni tőle,ha élni akar,játszani, mint a többi kislány nem cumizik.Evelinke te legyél már okos,tapossátok el előtte a cumit,hogy hallottad a cumitól meglehet halni,mert mérgező,s te mint a testvére nem akarod elveszíteni.Inkább sírjon,majd abbahagyja,mint a család szégyene legyen,a szülők és az RTL-klub gyengesége,engedékenysége végett!Vagy ez is a nézettség végett van így,a gyermek kárára?A legnagyobb gazember az RTL klub,aki csak az Ő üzletét nézi,minden cselekedetét,gaztettét üzleti érdekének rendeli alá,átgázolva embereken,családokon,álla tokon ,minden jó ízlésen,szégyen.Ezekhez hasonlítol te is Győző,a pénz elveszi a józan ítélőképességed,eszed.Nem lesz ember aki ezekután komolyan vesz,le vagy már most írva,ne csodálkozz semmin.
    A kutyusodról az igazságot vald be,tartozol ennyivel neki."

    forrás: http://starsonb13.b13.hu/


    Amúgy meg egyszerűen a humán elleni bűn a "tyőzike műzsora", szellemileg visszamaradott értelmetlen és érthetetlen analfabéta, aki semmit sem tud letenni az asztalra semmis em tett eddig és nem is fog. A csatorna pedig nem a nézőnek csinál műsort, hanem a műsornak csinál nézőt. csak ritkán kattintok valamelyik kereskedelmi csatornára de mondjuk egy híradón (mármintha annak lehet nevezni) és egy egy filmen kívül nem bírhat semmi sem maradásra.
  • George Weasley #55
    Jajj, hányszor mondta már hogy befejezte, hogy többet nem fog szerepelni!Hülye azt kész!Nem normális!
    A Majka múltkor jól megmondta neki!
  • Nicky24 #54
    Tök mindegy hogy cigány-e vagy sem..iszonyú sötét az a pali..ez van.
  • Qwerty4 #53
    Röhely, hogy az ország fele megette amit mutattak a Győzike showban.Szörnyű mekkora átverés volt az egész, 95%-a hamis dolgokból állt, hazugságokból.
    Kár, hogy folytatódott a tavasszal, csak az ország szégyene maradt továbbra is szerintem.Hát külföldön jól lehetett látni, hogy viselkedett, ez szégyen.Helyette is muszáj szégyenljem magam.De hála vége vannak ennek a "Kész átverésnek".És többet ne is legyen soha!!!!
  • user1991 #52
    Szerintem hülye gyökér!!!!!!!!!!!
  • hokotro #51
    Szeressük Győzit???Ez a buta ostoba egyszerű cigánygyereket???Már kinjába röhög az ember mikor a kereskedelmi csatorna atom hülyét csinál belőle.Hülyéből még hülyébbet.A végén még ő panaszkodik:Nem birom-nem birom!Örülhetne ez az aluliskolázott balfasz egyáltalán, hogy evvel a szegénységi bizonyitványával a tv közelébe juthatott.Apuka a sok pénzével ezt is elintézte.A Salgótarjáni Vajda:-).Látjátok nem minden a pénz.Aki hülye ahoz is hogy befektesse, vagy valamit értelmes dolgot kezdene vele,az meg is érdemli.Győzi:veszek izé spótkocsiitt beja.Az kő!!!Meg déjvédé meg haaazimuzi.Az nagyon fontos.Hát ha ezeknek a világon a legtöbb pénzük lenne akkor sem tudnának mit kezdeni vele.Tudjátok mikor hiszem el hogy ő gyermeksegélyre utal át pénzt?Nem ő!A tv média managere,hogy nehogy igazi szarnak tünjön, mint amilyen.A szájába rágnak mindent a managerek mert még arra is buta hogy saját döntéseit meghozza.Kétlem azt is hogy a 8általánost elvégezte.Égő ez a zebra ruhába öltözött,szamár ember.Talán még a szamár is képes okosabb döntéseket meghozni:-)
  • Yoz #50
    Én nem nézlek le mert neked a Győzike show nyújt szórakozást, én is láttam 1-2 részt, és elég is volt...
    Én általában arról beszélek amiről van fogalmam, ha nem láttam volna hogyan beszélhetnék róla?
    A gond az hogy sokan vannak még olyanok akik szintén szórakoztatónak tartják ezt a műsort, mert ha van kereslet akkor van kínálat is...

    És most boldog vagyok hogy szoba antennán fogom az RTL Klub adását :o)
  • jdave #49
    Én eddig minden részét láttam és az IQ-m 90 körül van kb.Ugyhogy nem tom ti miért szidjátok mikor a Győzike jobb mint mondjuk a Jóban Rosszban vagy az a szar Megasztár.
    Vagyhát Győzit csak azért nézem mert jó rajta nevetni,de akkor is ő gazdag ti meg sose lesztek olyan gazdagok mint ő ugy tehettek egy szivességet.
  • pbanfa #48
    Majdnem sírva fakadtam, amikor meghallottad, hogy ez a sötét tirpák idióta visszatér a képernyőre. Nem tudom megérteni, hogy az RTL Klub hogyan járathatja le magát ilyen műsorra. Mondjuk azokat sem tudom megérteni, akik ezt szórakoztatónak találják. Kifizetem a kábel tv előfizetési díját és ilyen kritikán aluli műsort kapok a pénzemért? Felháborító!
    Kerestem, de sajnos nem találtam az RTL Klub oldalán valami féle fórumot, ahol szintén kifejthettem volna a felháborodásomat. Szerintem mernek egy nyilt forumot beindítani.

    Ha olyan cég lennék, aki az RTL Klubtól vásárol reklám időt, akkor kikötném, hogy a műsor alatt nem adhatják le a reklámom!