Ötvös Tibor

Elhunyt Chris Penn

Chris Penn 1965-ben született Los Angelesben, Leo Penn rendező és Eileen Ryan színésznő legkisebb fiaként. Testvére az Oscar-díjas Sean Penn és a zenész Michael Penn. Így a pályaválasztása nem volt meglepő.

Első komolyabb szerepét 18 évesen kapta, méghozzá Tom Cruise partnereként a Tökéletes mozdulatokban. A nyolcvanas években élte karrierje virágkorát. Olyan filmekben vállalt szerepet, mint a Rablóhal vagy a Fakó lovas. Azonban legemlékezetesebb alakítását Quentin Tarantino első filmjében, a Kutyaszorítóban című filmben nyújtotta Nice Guy Eddie-ként.


Sok öltönyös között melegítőben Chris Penn

A kilencvenes években Abel Ferrara A temetés című filmjéért elnyerte a Velencei Filmfesztivál Legjobb férfi mellékszereplő díját. Az elmúlt néhány évben is sokat láthattuk, többek között Jackie Chan mellett a Csúcsformában két részében vagy Sandra Bullock partnereként a Kísérleti gyilkosságban.

A rendőrség kedden talált a színészre Santa Monica-i otthonában. A nyomozás eddigi eredményei alapján nem történt bűncselekmény. Chris Penn 40 éves volt.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Vernoon #4
  R.I.P.
 • z0ty #3
  :(
 • Nenrandil #2
  :((((( A KISS KISS (bang bang)-ben is nagyszerű volt...A kis Zsiráffala hóna altt... :(((((
 • zaki #1
  szegény, nyugodjon békében :(