Ötvös Tibor

Romero-klasszikus 3D-ben

A kezdeti sikertelenségek után a 3D egyre nagyobb teret kezd meghódítani. A legnagyobb lépést Robert Rodriguez tette a Kémkölykök 3D-vel.

A stúdiók a film hihetetlen sikerét látva rádöbbentek, hogy bizony számukra is van még kiaknázatlan piac. A következő filmet szintén Rodriguez követte el, ám a Cápasrác és Lávalány kalandjai 3D-ben messze a várakozások alatt teljesített. Persze a producerek nem adták fel, hanem inkább óvatosabbak lettek. Úgy döntöttek, hogy a már szépen teljesítő filmjeiket ültetik át a harmadik dimenzióba. Így történhet, hogy jelen pillanatban is nagy sikerrel vetítik A Polár expressz 3D-s változatát az amerikai mozikban.


Új dimenzió nyílik meg a zombisereg számára

Ám most egy kicsit komolyabb filmhez kívánnak nyúlni. Ez pedig nem más, mint a horrorguru George A. Romero 1968-as klasszikusa, Az élőhalottak éjszakája. A feldolgozást egy újonnan alakult német cég, a Lux Digital Pictures készíti el. A tervek szerint a remake fekete-fehérben lesz majd látható. A német cég 2 millió dollárt szán a produkcióra.

Néhány túlélõ egy kis faházba menekül a megjelenõ zombik elõl, hogy ott vészelje át az élõhalottak invázióját. Miközben igyekeznek megküzdeni a környéket elárasztó sétáló hullákkal, kiderül, nem is a halottak okozzák a legnagyobb problémát, hanem saját fajtársaik.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • fflx #9
    eljenek a feldolgozasok
  • ebertek #8
    Az anaglyph 3Ds filmek nem túl színhelyesek, és "nem nyúlkálnak majdhogynem az orrodig". Viszont ez olcsó, mert csak az a cián-vörös szemüveg kell, és kész.

    Viszont léteznek olyan mozik, ahol polarizált fényt is vetít a kivetítő, s ezt speckó szemüveggel nézve 3Dsnek látjuk. És ez szép színhelyes és "majdhogynem az orrodig nyulkálnának". Csakhogy ez drága, mert kell hozzá specális kivetítő + szemüveg is....
  • gordonmail #7
    Tényleg, ha már a szagról és az illatokról beszélgettek: feltalálták a szagot továbbító kamerát, ígyhát nemsokára a Moziban is élvezhetitek e Film tényleges illatstruktúráját :)
  • Amadeoo #6
    az oszló hullák szagától meg teleokádnád a mozit mi!!!:DDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Rockety #5
    jah vki levágja a füled egy durvább jelenetnél... persze csak elvileg vagy nem?
  • schrank #4
    az oszló hullák szagától meg teleokádnád a mozit mi ? habár ezé a jövő minnél több érzékszervünkre hatni egy filmmel :illatok ;hőmérséklet;rezgések;stb szerintem 10 év múlva már ilyenek lesznek a filmek
  • szivar #3
    Hmm. A pornófilmeket már el sem tudom képzelni ezen meglátás alapján... Talán közben napszámosok vernék?
  • Broafka #2
    ezek még nagyon bénák ezek a 3D-s filmek, akkor lenne érdekes ha tényleg majdhogynem az orrodig nyulkálnának
    (és közben a lábadra fújnának vizet ha mondjuk valami vizes helyen járkál a szereplő, mintha tényleg ott lennél)
    mert ez így inkább szemrontó mint érdekes!
  • Rafaelo #1
    :OOOOOOOOOOOOOOOOO