Ötvös Tibor

Készül a Silent Hill film

Doom, Max Payne, Halo, Hitman, Destroy all human, The Suffering, Dungeon Siege. Különböző stílusú játékok egy közös vonással: Hollywood lecsapott rájuk.

Amint arról mi is beszámoltunk, hamarosan mozikba kerül az FPS-ek ősatyja, a Doom, a Vin Diesel-féle Hitman, valamint az Uwe Boll rendezte Dungeon Siege is. Ezt a sort most az egyik legismertebb és legsikeresebb túlélő-horror, a Silent Hill gyarapítja.


Az első kép az adaptációból

Rose nem tudja elfogadni, hogy lánya, Sharon meg fog halni. A lányt ugyanis olyan kór támadta meg, melyet az orvosok nem tudnak kezelni. Férje kérése ellenére elindul Shanonnal egy lélekgyógyászhoz. Útközben eljutnak Silent Hillbe, ahol Shannon eltűnik. Rose a keresésére indul, ám útközben rájön, hogy a város teljesen eltérő a többitől. Mindenféle szörnyek bóklásznak az utcán, a maroknyi túlélő pedig elkeseredetten harcol a Sötétség ellen.

Az immáron ötödik részéhez közeledő horrorjáték filmváltozatához a forgatókönyvírók teljesen új történetet kreáltak. A 2006. április 26-án mozikba kerülő film leghíresebb szereplője a legutóbb a Légcsavarban remeklő Sean Bean.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Inquisitor #4
    Oké, oké. De a rendezőre és/vagy a forgatókönyvíróra kitérhettek volna. Lássa már ország világ, nem csak Uwe Boll létezik :)
  • sajoati #3
    Laurie Holden az X-akták Marita Covarrubias-a (minden X-files fan ismeri :) ), Deborah Kara Unger is játszott ismertebb filmekben, pl. Payback (Mel Gibson feleségeként).

    az SH megérdemelne egy egyedi történetet, és esély is van rá, ha Avary ismeri a gamékat.
  • 5i #2
    Nem is írták, hogy noname senkik. De tény, h a szereplőlistát elnézegetve bizony Sean Bean neve JELEN PILLANATBAN a legismertebb. Lehet, h mire mozikba kerül már a többi színésznek (pl a képen lévő két csaj ismerős, de csak a baloldalira emlékszem a Dumb és Dumberből) is kifut vmi hiperszuper gigasikere és egyből az ő nevükkel reklámozzák majd a filmet.
  • Inquisitor #1
    " a Farkasok Szövetsége c. remekmű játékrajongó rendezője, Christophe Gans és a Tristar ölében landolt a játék megfilmesítésének joga. A forgatókönyvet pedig a minden hájjal megkent (Ponyvaregény, Tiszta Románc, Kutyaszorítóban) Roger Avary jegyzi."
    És a szereplők se noname senkik :)
    Szóval még jó is lehet.