Ötvös Tibor

Roland Emmerich az őskorban

Roland Emmerich Németország egyik legismertebb rendezője. Az ő nevéhez fűződik a megasiker, A függetlenség napja, valamint a tavalyi katasztrófafilm, a Holnapután is.

Most újabb nagyszabású filmtervet készít elő a Columbia stúdió részére, ebben azonban nem lesz katasztrófa vagy városokat porig romboló szörnyeteg, a Godzilla. Az új film egészen K.e. 10 000-ig repíti vissza a nézőket. A történet egyelőre nem ismert, de annyit tudni, hogy a modern ember hajnalán játszódó mozi egy törzs életét mutatja majd be. Érdekesség, hogy ez lesz Emmerich első filmje a Columbia égisze alatt. Ugyanis ez év áprilisában a német rendező "leszerződött" a hollywoodi stúdióhoz. A forgatókönyvet Az elit alakulat című háborús sorozatot is jegyző John Orloff készíti el.

Remélem a film nem Emmerich "gagyi-vonalát" erősíti majd, mint anno a Mérges pókok vagy a már említett Godzilla.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
 • Dömper Ármánd #8
  Szerintem sem volt gagyi a Godzilla, az űrszemét szó sokal jobban illik rá.
 • pasy01 #7
  az amerikai taxi egy nagyrakás... AZ :)
 • haxoror #6
  "K.e. 10 000-ig"

  Bármibe lefogadom hogy Atlantisz bele lesz keverve...
 • 5i #5
  Csak egy dolog. A Godzilla egy ázsiai kultfilm megszégyenítése! Ahogy az Amerikai Taxi gyalázta le az eredeti Taxit, úgy gyalázta le a Roland Emmerich-féle "film" az eredeti szörnyfilmet.
 • Cat #4
  attól még gagyi volt
 • vg #3
  Godzilla egy nagyon látványos akció film volt. Lehet a cikkiró nem ismeri az eredeti Godzilla-t? Ciki ilyet írni...
 • Toughtful #2
  Amúgy abban a hírben, hogy Emmerich rendez, mit keres a mérgespókok? Vagy teszem azt "Jó hogy Besson újra rendez, reméljük nem olyan gagyi lesz mint a Taxi3?" :DD
 • Macccy #1
  Hülyeség ... a Godzilla nem volt "gagyi"! Nem egy Oscar gyanús film volt, már az első perben látszott, de Jean Reno meg a srác nagyon szórakoztatóak voltak és a CG porrá zúzás se volt "gagyi". Vagy a drága cikkíró egy tudományos műre számított??