Ötvös Tibor

A Télapu visszatér

Martin Short nem igazán tudott nagy filmes karriert befutni. Bár a '80-as években olyan filmek főszerepeit játszotta el, mint A három amigo vagy a Vérbeli hajsza a komolyabb szerepek valahogy elkerülték. Ezután csupa mellékszerepben domborított (Örömapa 1-2, Támad a Mars!), manapság pedig animációs filmekhez adja hangját, valamint tévéfilmeket forgat.

Most azonban felcsillant egy új esély, hiszen a Walt Disney stúdió felkínálta neki a Télapu legújabb részének egyik főszerepét. A történet szerint Scott Calvin, vagyis Télapó boldogan él, sorsával is megbékélt már, mikor felbukkan a gonosz Jack Frost. Az ördögi Forst célja ellopni Karácsony ünnepét a Télapótól.


Az első két részben szereplő Tim Allen is visszatér Télapó szerepében. Allen és Short nem először készítenek közös filmet. A francia Egy indián Párizsban amerikai verziójában, a Dzsungelből dzsungelbe című vígjátékban is együtt játszottak.

A rendezői széket a második részt is levezénylő Michael Lembeck foglalja el. A forgatást november 14-én kezdik el, a mozikba 2006 Karácsonyán kerül a film.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
Nem érkezett még hozzászólás. Legyél Te az első!