Ötvös Tibor

Sam Raimi újabb képregényfilmet készít

Sam Raimi nem bíz semmit a vélelenre. Míg rendezőként a Pókember harmadik részét készíti elő, producerként horrorfilmek készítését segíti elő.

Tavaly a Boogeyman és Az átok, jövőre Az átok 2, valamint saját kultfilmjének, a Gonosz halottnak feldolgozása fűzhető produceri tevékenysége mellé. A hírek szerint Raimit nem csak a Pókember kalandjai foglalkoztatják, hanem egy másik képregényt, a 30 Days of Nightot is szeretne a vásznakra adaptálni. Rendezőnek David Sladet szerezték meg, aki eddig összesen kettő, eléggé feledhető filmet vezényelt le. Az adaptációt a Columbia Pictures forgalmazza.


A képregény Steve Niles munkája, aki saját maga írja a film forgatókönyvét is. A történet Alaszkában, egy Barrow nevű városban játszódik, ahol a tél közepén a nap lenyugszik és 30 napon át fel sem jön. A 30 napos sötétség alatt gonosz erők lepik el a várost. A lakosok egyetlen reménye a seriff és felesége, akik választás elé kerülnek: vagy mentik magukat vagy segítenek a városnak megélni a napfelkeltét, mely a gonosz végét jelenti.

A szereplők kiléte egyelőre ismeretlen, és a forgatókönyv sincs még készen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • NIKOLASZKÉDZS #2
    Tavaly a Boogeyman és Az átok, jövőre Az átok 2, valamint saját kultfilmjének, a Gonosz halottnak feldolgozása lesz kudarc.
  • vg #1
    Jó a kalapja...