Ötvös Tibor

A minden6ó szűz

Az egyre inkább felfutóban lévő Steve Carell igazán emlékezetes alakítást nyújtott a törtető bemondó, Evan Baxter szerepében Jim Carrey A minden6ó című isteni vígjátékában.

A siker után főleg mellékszerepekben domborított (Földre szállt boszorkány, Ron Burgundy legendája), de legutóbbi filmje, A 40 éves szűz című vígjátékában már főszerepet alakított. Ahogy arról korábban már beszámoltunk, a film igazi kasszasiker és ez megnyitott pár kaput Hollywoodban a fiatal komikus előtt.


A minden6ó producereit is meggyőzték a számok és az isteni vígjáték folytatásában Carell már a főszerepet alakíthatja. A film címe Evan Almighty lesz (szabad fordításban: Evan, a minden6ó). A rendezői székbe visszatér az első részt levezénylő Tom Shadyac, aki a film produceri teendőit is ellátja. Visszatér isteni szerepébe Morgan Freeman is. Jim Carrey és Jennifer Aniston azonban nem lesznek láthatók a folytatásban.

A filmet a Spyglass Entertainment forgatja majd és a Sony Entertainment lesz a fő forgalmazó. A forgatást a tervek szerint jövő év elején kezdik meg. Steve Carell szűz filmjéért még mindössze 500 ezer dollárt vághatott zsebre, az Evan Almightyért azonban ennek tízszerese üti majd a markát.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Briony #6
    Carrey azt nyilatkozta az Ace Ventura 2 után, hogy több folytatást nem vállal, mert úgy érezte, nem fejlődik a színészi kvalitása ezzel. Állítólag unta, hogy újból egy olyan karaktert kell megformálnia, akit már egyszer eljátszott.
  • Zolka #5
    JC nem vállalta el a szereplést. Ez kicsit más, mint a "kihagyták".
  • Maco13 #4
    lol cím
  • Bucser #3
    Carrey nélkül nem ugyanaz.. ha gondolkodós filmet cisnálnak az jó lesz, de ha megint egy blődli vígjátékot az rossz... nagyon rossz....
  • rrtrain #2
    Szerintem megint egy újabb bőrt akarnak lehúzni a filmről.....Azzal hogy Carrey volt az első rész főszereplője,és a másodikból kihagyják....hát nem tudom
  • Briony #1
    Örülök a filmnek, de nem értem, miért nincs kint ez a hír a főoldalon. Csupán a "Luc Besson"-hír egyik linkjeként van feltüntetve. Pedig elég friss!